Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vaccinul anti-Covid-19 naște întrebări în lumea medicală. Doctorul Adrian Marinescu: 'Cât o să aibă durabilitate? Câte administrări trebuie făcute?'

Publicat:

de la Institutul "" afirma ca "anumite masuri foarte stricte" luate in contextul pandemiei cu noul coronavirus aduc o rezolvare "doar pe moment", el subliniind nevoia "de echilibru", deoarece panica nu duce la nimic bun, iar lupta cu COVID-19 nu este pierduta, pentru ca exista intotdeauna solutii, relateaza Agerpres.

"De cand a inceput pandemia, abordarea mea a fost una optimista si realista in acelasi timp si eu cred ca, in momentul acesta, cu atat mai mult avem nevoie de echilibru. Ma intereseaza ce putem sa facem acum concret, pentru ca, totusi, este…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea medicala: un doctor renumit a murit, la doar 41 de ani, intr-un grav accident, in București 

14:55, 12.04.2024 - Ștefan Veliceasa, medic specialist medicina de familie in București, de origine din Suceava, a murit la doar 41 de ani.Doctorul ar fi decedat in urma unui accident vascular.„Am ințeles ca ar fi facut un AVC, in timp ce conducea mașina proprie in București. Nu știam sa aiba nicio problema de sanatate.…

Numarul cazurilor de AVC la tineri s-a triplat. Cauza alerteaza lumea medicala

08:20, 25.03.2024 - S-a ajuns in aceasta situație din cauza modificarii stilului de viața. Dieta nesanatoasa, lipsa de exerciții fizice, consumul excesiv de alcool și fumatul sunt factori de risc binecunoscuți pentru AVC. De asemenea, schimbarea tehnologica a dus la transformarea pieței muncii, unde job-urile sunt extrem…

Un medic explica. Pericolul ficatului gras

07:35, 14.03.2024 - Medicul Adrian Marinescu de la Institutul ”Matei Bals” din Capitala a atentionat asupra afectiunilor hepatice care nu sunt virale, dar care pot pune in pericol viata daca nu sunt diagnosticate si tratate. Medicul a dat exemplul steatohepatitei sau asa-numita boala a ficatului gras. ”Numim hepatita orice…

Un medic explica. Ce se intampla daca avem ficat gras

07:30, 14.03.2024 - Medicul Adrian Marinescu de la Institutul ”Matei Bals” din Capitala a atentionat asupra afectiunilor hepatice care nu sunt virale, dar care pot pune in pericol viata daca nu sunt diagnosticate si tratate. Medicul a dat exemplul steatohepatitei sau asa-numita boala a ficatului gras. ”Numim hepatita orice…

Zilnic, cazuri  de rujeola de ordinul zecilor la Institutul ”Matei Balș”

19:46, 21.02.2024 - Medicii sunt ingrijorați, deoarece zilnic zeci de cazuri de rujeola, majoritatea copii, sunt inregistrate la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, a declarat directorul medical al acestui institut, medicul Adrian Marinescu. ”Intr-adevar, situația privind rujeola a devenit mai mult decat…

Medicul Adrian Marinescu, dezvaluiri despre moartea fulgeratoare a președintelui CJ Vrancea, Catalin Toma: "Oamenii tineri pot face evoluții fulminante"

10:41, 18.02.2024 -  ”Din pacate, in fiecare sezon e gripa vedem astfel de cazuri severe și ca pot exista complicații inclusiv la oamenii tineri, care pot face forme fulminante. Trebuie sa ințelegem ca trebuie sa avem partea de prevenție și vaccinare, este foarte important.Din pacate, evoluția gripei este imprevizibila.…

Medicul Adrian Marinescu, dezvaluiri despre moartea fulgeratoare a președintelui CJ Vrancea, Catalin Toma: "Oamenii tineri pot face evoluții fulminante"

11:25, 17.02.2024 -  ”Din pacate, in fiecare sezon e gripa vedem astfel de cazuri severe și ca pot exista complicații inclusiv la oamenii tineri, care pot face forme fulminante. Trebuie sa ințelegem ca trebuie sa avem partea de prevenție și vaccinare, este foarte important.Din pacate, evoluția gripei este imprevizibila.…

Ministrul Sanatații, despre refuzul vaccinurilor: „Epidemia de rujeola face victime in continuare, lumea nu ințelege”

23:35, 11.02.2024 - Nu am avut apetența deosebita in Romania pentru vaccinare antigripala. La noi au fost 1,5 milioane de doze administrate, anul asta ceva mai puțin, nu sunt suficiente ca sa oprești transmiterea gripei. Alte țari au avut mult mai mult, acolo oamenii incearca sa protejeze categoriile cele mai expuse.Numarul…


Ce parere ai despre aceasta stire?