Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vacanța de iarnă în țară, preferată de români anul acesta

Publicat:

In plina pandemie, putini romani se mai incumeta sa plece in vacanta de iarna. Vanzarile pentru destinatii ca Austria sau cele exotice sunt aproape de zero. Si rezervarile pentru biletele de avion au scazut la mai bine de jumatate fața de anii trecuți.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vacanța prelungita pentru mulți romani la inceputul lunii viitoare

18:50, 05.04.2024 - Vacanța prelungita pentru mulți romani la inceputul lunii viitoare ca urmare a apropierii dintre data de 1 Mai, cand, in mod tradițional, se da startul unui nou sezon estival pe litoralul autohton, și Paștele ortodox, sarbatorit anul acesta pe 5 mai.

Vacanța prelungita pentru zeci de mii de romani! Cazarile pornesc de la 50 lei/noapte de persoana pentru cei care fac “punte”

17:05, 05.04.2024 - Vacanța prelungita pentru mulți romani la inceputul lunii viitoare ca urmare a apropierii dintre data de 1 Mai, cand, in mod tradițional, se da startul unui nou sezon estival pe litoralul autohton, și Paștele ortodox, sarbatorit anul acesta pe 5 mai. Potrivit datelor Litoralulromanesc.ro, cel mai mare…

Metoda de tratament preferata de tot mai mulți romani

10:41, 25.03.2024 - Dezvoltarea tehnologiei a dus la inregistrarea unor progrese semnificative in multe domenii. Medicina nu face nici ea excepție. Apariția unor noi metode de tratament chirurgical, minim invazive, pentru afecțiuni care pana de curand necesitau incizii ample, cu risc mare de complicații, a schimbat considerabil…

Tunisia, o destinație de vacanța preferata de romani! De ce aleg turiștii aceasta țara

16:55, 10.03.2024 - Tunisia este o destinație de vacanța preferata de romani! Daca te-ai gandit sa mergi intr-o țara straina, dar nu ai idee unde, atunci alege aceasta țara speciala. Iata de ce o aleg turiștii, dar și ce a transmis un ghid!

Marcel Ciolacu, anunț de ultima ora pentru romani, privind prețul gazelor la iarna și prelungirea plafonarii costurilor la energie

19:20, 07.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a facut un anunț important privind prețul energiei pentru consumatorii romani. "Am vazut zilele acestea o intensa dezbatere europeana despre ce se va intampla cu gazele iarna viitoare", a spus acesta.

Harta aquapark-urilor indoor din Romania – Alternativa la schi pentru vacanța copiilor

14:40, 13.02.2024 - Sursa: Clubul Copiilor Urmeaza sa inceapa vacanța de schi pentru majoritatea copiilor din țara, dar chiar daca sporturile de iarna au crescut in popularitate in Romania, acestea sunt in continuare practicate de o minoritate. Lipsa zapezii, precum și costul ridicat pe care-l presupune practicarea unui…

Destinațiile cautate de romani in miez de iarna. „Abia ne-am intors, dar ne-am uitat de bilete sa mai mergem”

08:50, 30.01.2024 - Sezonul hibernal nu este pe placul multor romani, iar cei care iși pot permite sa-și ia concediu macar o saptamana in aceasta perioada și au bani pot scapa de ger, ba chiar se pot bucura de plaje frumoase și pot face baie in mare.


Ce parere ai despre aceasta stire?