Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vă era dor de un accident la Bauelemente? S-a rezolvat!

Publicat:

Soferul roman pare a fi o specie aparte, in totalul situatiilor care pot avea loc in trafic. Poti sa ii montezi oricate giratorii, indicatoare rutiere si linii duble continue, ca el tot pe unde stie drumul o va lua.

La fel si la Bauelemente unde, e drept, s-au mai rarit evenimentele rutiere de cand a fost contruit sensul giratoriu. Insa, periodic, mai apare cate un sofer care stie el mai bine decat ceilalti cum se face.

Iar rezultatul e in imaginea de mai sus. Din fericire, nu exista victime, dar nici masina nu a fost prea fericita la final.

Imaginea a fost postata pe grupul…

Citeste articolul mai departe pe ph-online.ro…  

Sursa articol: ph-online.ro


Stiri pe aceeasi tema

PRIMUL ACCIDENT IN 43 DE ANI IN DOMENIU Șoferul roman de TIR condamnat rapid in Olanda

11:05, 05.04.2024 - Procurorul a cerut o pedeapsa de 120 de ore de munca in folosul comunitații și interdicția de a conduce in Olanda timp de șase luni pentru șoferul roman The post PRIMUL ACCIDENT IN 43 DE ANI IN DOMENIU Șoferul roman de TIR condamnat rapid in Olanda first appeared on Informatia Zilei .

Accident cumplit pe ”Drumul Morții” din Buzau. Un barbat și-a pierdut viața, dupa ce un TIR l-a lovit frontal / FOTO

23:11, 12.03.2024 - Inca o tragedie s-a produs pe ”Drumul Morții” din Sibiu! Un barbat a murit intr-un accident cumplit, in urma cu cateva ore. Duba in care se afla a fost lovita frontal de un TIR și distrusa in totalitate. Șoferul nu a mai avut nicio șansa de supraviețuire.

FUGA DIN ȚARA Șoferul implicat in tragicul accident din Cisnadie gasește refugiu in Germania

11:00, 03.03.2024 - El recunoaște și ca a avut o parte de vina in accident și ca va purta aceasta povara pe tot parcursul vieții The post FUGA DIN ȚARA Șoferul implicat in tragicul accident din Cisnadie gasește refugiu in Germania first appeared on Informatia Zilei .

(video 18+) Accident tragic langa Corlateni: Un bicilist, lovit mortal de un automobil. Șoferul era beat

10:55, 03.03.2024 - Un accident tragic s-a produs aseara pe traseul M-5, langa localitatea Corlateni. Un bicilist de 56 de ani a fost lovit mortal de un automobil de model Daewoo. Potrivit poliției, in momentul impactului șoferul se afla in stare de ebrietate.

Accident grav pe centura lui Boc. Trei persoane au primit ingrijiri medicale - VIDEO

07:00, 06.02.2024 - Un accident rutier s-a produs luni seara pe centura Valcele - Apahida. Un autoturism s-a lovit frontal cu un TIR care transporta alimente. Șoferul de pe autovehiculul de mare tonaj s-a rasturnat, probabil in tentativa de a evita pe cat posibil un impact mai dur.La fața locului s-au trimis doua autospeciale…

Accident grav intre o duba și un scuter, pe DN2. O persoana e grav ranita

19:40, 04.02.2024 - Un ansamblu rutier a lovit un moped pe DN 2 Roman – Falticeni, in zona localitatii Motca, judetul Iasi, accident in urma caruia a rezultat ranirea grava a conducatorului scuterului, transmite Centrul Infotrafic din IGPR.Se circula dirijat, alternativ, pe timpul desfasurarii interventiei medicale si…

Știri Constanta: Șoferul care s-a rasturnat cu masina pe DN2A in apropiere de Stupina, arestat preventiv (GALERIE FOTO+VIDEO)

20:50, 27.01.2024 - Soferul implicat intr un accident rutier pe D.N. 2A, in afara localitatii Stupina in urma cu cateva zile a ajuns dupa gratii. Potrivit IPJ Constanta, la data de 24 ianuarie a.c., in jurul orei 22.45, politistii din cadrul Serviciului Siguranta Rutiera au fost sesizati cu privire la faptul ca pe D.N.…

Accident pe DN22 intre Mihail Kogalniceanu si Ovidiu. Un sofer din Republica Moldova s-a rasturnat cu tirul (FOTO+VIDEO)

07:55, 27.01.2024 - Accident rutier in judetul Constanta, azi, 27 ianaurie . Este vorba despre un accident rutier un camion rasturnat pe carosabil pe DN22 intre Mihail Kogalniceanu si Ovidiu, transmite ISU Dobrogea. Intervine 1 ASAS Palas si 1 echipaj SAJ.Este vorba despre un sofer de TIR din Republica Moldova care cara…


Ce parere ai despre aceasta stire?