Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

V. Gheorghiţă: Oamenii trebuie să înţeleagă că nu mai avem timp de ezitat

Publicat:

V. Gheorghita: Oamenii trebuie sa inteleaga ca nu mai avem timp de ezitat  Valeriu Gheorghița, coordonator Campanie nationala de vaccinare anti-Covid. FOTO: gov.ro. national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, , a pledat marti, 21 septembrie, pentru pentru o "solutie de salvare", astfel încât oamenii sa înteleaga ca nu mai e "timp de ezitat" în privinta vaccinarii împotriva COVID-19.   "În momentul de fata avem nevoie de o solutie de salvare.…

Citeste articolul mai departe pe romania-actualitati.ro…  

Sursa articol: romania-actualitati.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oamenii de știința se tem ca virusul H5N1 s-ar putea adapta pentru a se transmite de la om la om

03:45, 19.04.2024 - Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si-a exprimat joi "ingrijorarea enorma" fata de raspandirea in crestere a tulpinii H5N1 a virusului gripei aviare la noi specii, inclusiv la oameni, informeaza AFP.

Dan Dungaciu, trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu. S-a intamplat in perioada in care conducea un institut al Academiei Romane

12:15, 05.04.2024 - Direcția Naționala Anticorupție l-a trimit in judecata, joi, pe analistul Dan Dungaciu (55 de ani), profesor universitar la Facultatea de Sociologie și Asistenta Sociala a Universitatii din București și fost director, timp de 12 ani, al Institutului de Stiinte Politice si Relatii Internationale „Ion…

BISTRIȚA: Conferința susținuta de prof. univ. dr. Vasile Pușcaș, fost ambasador in Washington și membru corespondent al Academiei Romane

12:30, 02.04.2024 - Prof. univ. dr. Vasile Pușcaș va susține vineri, 5 aprilie, de la ora 16.00, conferința cu titlul „Romania are viitor”. Evenimentul are loc in Sala mare a Primariei Bistrița, iar intrarea este libera. Inca o ediție „Ateneul de Bistrița” are loc vineri, 5 aprilie, de la ora 16.00, in sala mare a Primariei.…

Oamenii de știința au descoperit un "comutator" care oprește sistemul imunitar sa atace celulele sanatoase

02:45, 22.03.2024 - Sistemul nostru imunitar este talentat in a face diferența intre chimia propriului nostru organism și cea a unui agent patogen invadator. Atunci cand funcționeaza defectuos, corpul nostru poate deveni gazda unui razboi civil intens, scrie sciencealert.com. Oamenii de știința sunt dornici sa ințeleaga…

Conferinta Dragoste, Rusine, Ura- despre Emotii si Buna Ordine in Țarile Romane, sec. XVIII-XIX, la Universitatea Ovidius din Constanta

15:41, 13.03.2024 - Facultatea de Istorie si Stiinte Politice FISP din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta UOC organizeaza joi, 14 martie 2024, conferinta cu titlul "Dragoste, Rusine, Ura: despre Emotii si Buna Ordine in Tarile Romane, sec. XVIII XIX", sustinuta de Constanta Vintila, cercetator stiintific I la Institutul…

Oamenii de stiinta au dezvoltat un nou tip de frunza artificiala

17:25, 28.02.2024 - Oamenii de stiinta chinezi, impreuna cu omologii lor internationali, au dezvoltat un nou tip de "frunza artificiala, o pelicula fotoactiva cu metal lichid. Aceasta valorifica energia solara pentru a produce hidrogen prin descompunerea directa a apei, deschizand calea pentru o productie la scara larga…

Analistul Dan Dungaciu: Ma tem ca Rusia va forta sa ia cat mai mult din partea de Est a Ucrainei si sa lase restul teritoriului nefunctional

10:05, 23.02.2024 - Prof. univ. dr. Dan Dungaciu, directorul Institutului de Stiinte Politice si Relatii Internationale "Ion I. C. Bratianu" al Academiei Romane, a declarat pentru Agerpres ca nu crede ca pe termen scurt exista riscul unei confruntari Rusia - NATO. "Pe termen mediu si lung, totul depinde de modul in…

Oamenii de știința incearca sa rezolve misterul unui obiect roman antic 

07:20, 13.02.2024 - Oamenii de știința inca se lupta cu misterul dodecaedrelor romane, incercind sa le deslușeasca scopul. Arheologii amatori au gasit in apropierea satului Norton Disney (Lincolnshire, Marea Britanie) un obiect ciudat, care este format din 75% cupru, 7% - staniu și 18% - plumb. Acest lucru a fost raportat…


Ce parere ai despre aceasta stire?