Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ursula von der Leyen a promis sprijin Uniunii Africane pentru a rezolva conflictele de pe continent

Publicat:

, Ursula von der Leyen, a promis joi sprijin (UA) pentru a rezolva conflictele de pe continent, inclusiv pe cel din Libia, potrivit DPA, potrivit Agerpres.

"Ne aveti de partea voastra, deoarece este un lucru de maxima importanta pentru dezvoltarea acestui continent", a afirmat sefa CE in timpul unei vizite la sediul UA de la .

Razboiul din Libia a fost un bun exemplu despre cat de bine pot colabora UE si UA in gasirea unor rezolvari la conflicte, a mai spus Ursula von der Leyen, adaugand ca Libia a fost de asemenea un exemplu

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

UE si SUA ofera sprijin financiar Armeniei

11:20, 06.04.2024 - Uniunea Europeana si Statele Unite s-au angajat ca vor oferi Armeniei sprijin financiar.Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a promis ca UE va acorda Armeniei aproape 300 milioane de dolari, pe o perioada de patru ani, pentru a sprijini cresterea economica a tarii.

Șefa Comisiei Europene, criticata ca zboara prea des cu avioane private. Europarlamentar: „E o rușine sa o faci cat timp ceri oamenilor sa economiseasca energia”

17:00, 29.02.2024 - Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a zburat cu un avion privat de 23 de ori pe parcursul anului trecut, adica mult mai frecvent decat cei 27 de comisari europeni, in conditiile in care, potrivit codului de conduita al comisarilor, aeronavele private trebuie folosite doar in cazuri exceptionale,…

Ursula von der Leyen detoneaza razboiul: Activele rusești inghețate vor merge in conturile Armatei Ucrainei

23:25, 28.02.2024 - Uniunea Europeana ar trebui sa ia in considerare utilizarea profiturilor obtinute din activele rusesti inghetate pentru a cumpara provizii militare pentru Ucraina, a declarat miercuri presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, relateaza Reuters. "Este timpul sa incepem o discutie despre…

Ursula von der Leyen a anuntat deblocarea fondurilor europene pentru Polonia

15:10, 23.02.2024 - Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat vineri la Varsovia deblocarea fondurilor europene pentru Polonia, ca recunoastere a actiunilor noului guvern pro-european al premierului Donald Tusk de a realinia Polonia la principiile statului de drept.

Ursula von der Leyen respinge orice colaborare cu partidele extremiste

16:45, 21.02.2024 - Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat ca nu va lucra niciodata cu partide extremiste precum AfD din Germania sau partidul Adunarea Naționala al lui Marine Le Pen din Franța, indiferent cat de multe voturi vor obține la urmatoarele alegeri europarlamentare, informeaza The Guardian.

Ursula von der Leyen a anuntat ca va candida pentru inca un mandat la conducerea Comisiei Europene

17:00, 19.02.2024 - Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat luni ca va candida pentru inca un mandat in acest post, candidatura confirmata de formatiunea sa politica germana Uniunea Crestin-Democrata (CDU), relateaza agentiile AFP, Reuters si EFE.

UE va avea un comisar european pentru aparare

19:31, 15.02.2024 - Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, se declara in favoarea numirii unui comisar pentru aparare, in contextul in care UE iși consolideaza capacitațile militare in fața razboiului din Ucraina, relateaza le Figaro. Noua comisie de aparare, care va fi formata din 27 de membri, cite unul…

Șefa CE: Vom convinge Austria ca Romania si Bulgaria merita sa fie deplin in Schengen

09:55, 02.02.2024 - Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat, joi, ca va reuși sa convinga Austria ca Romania si Bulgaria merita sa devina membri deplini ai spatiului Schengen, lucru de care Executivul UE e convins de mult.


Ce parere ai despre aceasta stire?