Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ursul panda Chuang Chuang, 'ambasador' al Chinei în Thailanda a murit

Publicat:

, unul dintre ursii panda daruiti de , a murit la varsta de 19 ani in gradina zoologica din localitatea , in nordul Thailandei, fara sa se cunoasca deocamdata cauzele decesului in asteptarea unei autopsii, relateaza marti surse oficiale citate de EFE, potrivit Agerpres.

, directorul gradinii zoologice din , a declarat presei ca ingrijitorii l-au gasit mort pe ursul , un exemplar mascul, luni, la ora locala 16:28, fara ca animalul sa mai poata fi resuscitat.

Decesul ursului panda a devenit una dintre…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Explozie puternica in nordul Chinei. Un om a murit, iar alti 22 au fost raniti dupa ce un restaurant a sarit in aer

09:26, 13.03.2024 - O explozie puternica a avut loc, miercuri, dimineata intr-un restaurant din provincia Hebei, in nordul Chinei, in urma careia un om a murit, iar alți 22 au fost raniți, potrivit unei evaluari initiale raportate de televiziunea de stat chineza, transmite AFP, potrivit Agerpres. 

Șoparle, șerpi, pasari, cameleoni, veverițe si chiar un urs panda roșu, gasite in valize pe aeroport

07:05, 08.03.2024 - Șase cetațeni indieni au fost arestați pe aeroportul din Bangkok, Thailanda, in timp ce incercau sa scoata din tara nu mai putin de 87 de animale exotice. Printre acestea – 29 de șoparle, 21 de șerpi, 15 pasari, patru cameleoni, doua veverițe si chiar un urs panda roșu. Acesta este pe cale de dispariție…

Un urs panda a fost descoperit intr-un bagaj pe aeroportul din Bangkok

20:25, 06.03.2024 - Un urs panda a fost descoperit in bagajul unui indian pe aeroportul din Bangkok, Thailanda. Alte animale exotice au fost descoperite in bagaje. Traficanții au fost reținuți, iar animalele au fost salvate.

Incendiu uriaș intr-un bloc din China. 15 oameni au murit, peste 40 au fost raniți

15:45, 24.02.2024 - Un incendiu uriaș a izbucnit intr-un bloc turn din Nanjing, un oraș cu peste opt milioane de locuitori din estul Chinei. 15 oameni au murit și peste 40 au fost raniți. Autoritațile au deschis o ancheta.

Reacța neverosimila a Chinei, dupa moartea lui Alexei Navalnii: sfideaza intreaga lume

07:55, 19.02.2024 - Intreaga lume este contrariata de modul in care a murit Alexei Navalnii, principalul opozant din Rusia al lui Vladimir Putin, mai puțin China. Principat aliat al Rusiei, China susține ca moartea in condiții groaznice a unui deținut politic este ”o chestiune interna rusa”. "Aceasta este o chestiune…

Lin Zhu s-a calificat in optimi la Hua Hin (WTA)

23:50, 30.01.2024 - Jucatoarea chineza de tenis Lin Zhu, a doua favorita, s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului WTA 250 de la Hua Hin (Thailanda), dotat cu premii totale de 267.082 de dolari, dupa ce a trecut de australianca Taylah Preston, cu 6-4, 7-5, potrivit Agerpres.Zhu, campioana en titre,…

Un cascador britanic experimentat a murit in urma unei caderi de la etajul 29, in Thailanda. „O eroare fatala”

17:01, 29.01.2024 - Un cascador britanic experimentat a murit in Thailanda, dupa ce parașuta cu care a facut un salt nu s-a deschis in timpul unei acrobații efectuate de pe o cladire din Pattaya, potrivit The Guardian.

Consilierul lui Biden și ministrul de Externe al Chinei se vor intilni in Thailanda

15:30, 26.01.2024 - Consilierul pentru securitate naționala al președintelui SUA, Joe Biden, Jake Sullivan, se va intilni cu ministrul Afacerilor Externe al Chinei, Wang Yi, la Bangkok, pe 26 și 27 ianuarie. Despre acest lucru a anunțat Straits Times. "Wang Yi va avea o noua runda de intilniri cu Sullivan, consilierul…


Ce parere ai despre aceasta stire?