Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Urmărire cu focuri de armă, la Giroc. Tineri prinși într-o mașină cu numere false

Publicat:

Urmarire in trafic, in noaptea de vineri spre sambata, la Giroc. Polițiștii au fost nevoiți sa faca uz de arma dupa ce un șofer nu a oprit la semnalele lor. Individul, care mai era insoțit de cinci prieteni, a reușit sa scape dupa ce autoturismul a fost avariat. Mașina avea placuțe de inmatriculare false. In plus, se pare ca cel de la volan nu are permis de conducere.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tineri luați pe sus și bagați cu forța intr-o mașina: Duși intr-un sat indepartat și batuți cu bestialitate

19:20, 24.04.2024 - Doi tineri, de 17 și 26 de ani, au fost luați cu forța intr-o mașina și duși in satul Crețuleasca, unde au fost batuți de mai multe persoane. Polițiștii din Ilfov au reținut trei barbați suspecți in acest caz.

VIDEO. Focuri de arma trase cand poliția a incercat sa opreasca o mașina plina de migranți

11:30, 07.04.2024 - Urmarire a polițiștilor de la Autostrazi, in noaptea de sambata spre duminica, in Timiș. Aceștia au vrut sa opreasca un autoturism pentru o verificare de rutina, insa șoferul nu a oprit la semnalele lor, ci a incercat sa fuga.

Doi tineri de 15 și 22 de ani morti pe loc si o adolescenta ranita, intr-un accident produs la Dragoesti

11:15, 07.04.2024 - Doi tineri de 15 si 22 de ani au murit, iar o fata de 14 ani a ajuns la spital dupa ce, in noaptea de sambata spre duminica, au intrat cu masina intr-un autoturism si apoi intr-un stalp aflate pe marginea unui drum din Dragoesti, a anunțat IPJ Valcea, citat de Agerpres.Accidentul a avut loc in jurul…

Video Incident cu focuri de arma in Timiș! Politistii au oprit o masina cu migranti. 3 au reusit sa fuga

10:20, 07.04.2024 - Politistii au reusit sa opreasca cu focuri de arma o masina care transporta 8 migranti, dinspre Arad, spre Timisoara. Dintre cei 8 doar 5 au fost prinsi, si soferul masinii. Trei migranti au reusit sa fuga, conform news.ro.

Știri Constanta: Doi tineri, prinsi cu droguri in masina, intre Castelu si Nisipari!

10:10, 21.03.2024 - Depistati cu substante susceptibile a avea efecte psihoactive, in judetul Constanta. Potrivit IPJ Constansa, la data de 20 martie a.c., in jurul orei 23.30, politistii din cadrul Politiei Municipiului Medgidia au depistat, pe DN22C, intre comuna Castelu si satul Nisipari, intr un autoturism stationat,…

Șofer drogat, prins la volan in timp ce conducea o mașina de lux cu numere false, in Arad. Pe scaunul din dreapta era un polițist / FOTO

17:00, 03.03.2024 - Caz șocant in Arad. Un șofer drogat a fost prins la volan, in timp ce conducea o mașina de lux cu numele false. Polițiștii au avut trait un șoc uriaș, cand au vazut ca pe scaunul din dreapta se afla un alt polițist, pe care l-a plimbat cu mașina.

Doi tineri, prinși de polițiștii clujeni in timp ce se drogau in baia unui club

11:00, 25.02.2024 - In cursul nopții de 24 februarie, in intervalul orar 00.00 – 04.00, la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca s-a organizat o acțiune pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranța publica.

Șoferița dusa la secție dupa ce a facut scandal cand polițiștii au prins-o cu numere false la mașina

09:05, 12.02.2024 - O șoferița a fost dusa la secția dupa ce a devenit agresiva și a facut scandal cand polițiștii care o oprisera pentru un control au descoperit ca avea numere false la mașina. Incidentul a avut loc duminica in localitatea dambovițeana Potlogi. Politistii din Titu au oprit, pe raza localitatii Potlogi,…


Ce parere ai despre aceasta stire?