Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Urmărire cu focuri de armă într-o pădure din Pietroșani. Au fost reținuți doi tineri

Publicat:

In martie, polițiștii au urmarit cu focuri de arma o mașina de teren, noaptea, intr-o padure din Pietroșani, dupa ce s-au sesizat ca mai multe persoane taiau lemne fara drept. Deși polițistul a tras mai multe focuri de arma in plan vertical și catre cauciucuri, șoferul nu s-a oprit și chiar a avariat mașina poliției, […]

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldearges.ro…  

Sursa articol: jurnaluldearges.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar de 18 ani a provocat un accident rutier cu o alta mașina pe DN 1 dupa o manevra greșita. Doi tineri de 15 ani au ajuns la spital

11:35, 21.04.2024 - Un tanar de 18 ani a provocat un accident rutier cu o alta mașina pe DN 1 dupa o manevra greșita. Doi tineri de 15 ani au ajuns la spital Un tanar de 18 ani a provocat un accident rutier cu o alta mașina pe DN 1 dupa o manevra greșita. Doi tineri de 15 ani au ajuns la spital O manevra greșita a unui…

Șofer ranit de polițiști dupa o urmarire cu focuri de arma in Dorohoi. Dupa ce au oprit mașina, agenții au aflat de ce fugise (VIDEO)

11:11, 21.04.2024 - Urmarire cu focuri de arma in Dorohoi. Un tanar a ajuns la spital dupa ce a fost impușcat de polițiștii care au incercat sa il opreasca in trafic. In mașina lui au fost gasite marfuri de contrabanda din Ucraina.

Urmarire și impușcaturi in apropiere de Timișoara pentru oprirea unui grup de asiatici și africani

11:45, 07.04.2024 - Un egiptean, patru sirieni și un yemenit au fost prinși de polițiștii din Timiș la capatul unei urmariri auto. Mașina era condusa de un barbat cu dubla cetațenie romana și moldoveneasca. Polițiștii au folosit pistolul pentru a-i opri pe fugari.

VIDEO. Focuri de arma trase cand poliția a incercat sa opreasca o mașina plina de migranți

11:30, 07.04.2024 - Urmarire a polițiștilor de la Autostrazi, in noaptea de sambata spre duminica, in Timiș. Aceștia au vrut sa opreasca un autoturism pentru o verificare de rutina, insa șoferul nu a oprit la semnalele lor, ci a incercat sa fuga.

VIDEO. Focuri de arma trase in sensul din Ghiroda. Poliția a incercat sa opreasca o mașina plina de migranți

10:11, 07.04.2024 - Urmarire a polițiștilor de la Autostrazi, in noaptea de sambata spre duminica, in Timiș. Aceștia au vrut sa opreasca un autoturism pentru o verificare de rutina, insa șoferul nu a oprit la semnalele lor, ci a incercat sa fuga.

Urmarire cu focuri de arma in Teleorman, dupa ce un șofer pe un buldoexcavator a incercat sa loveasca mașina de poliție

09:50, 01.04.2024 - Urmarire cu focuri de arma in Teleorman. Un individ care conducea un buldoexcavator a incercat sa loveasca de mai multe ori o autospeciala de poliție. Ca sa-l opreasca, agenții au tras mai multe focuri de advertisment. Șoferul a reușit insa sa fuga și este cautat acum de polițiști.

Doi suspecti in atacul de la Moscova au fost retinuti dupa o urmarire cu masina

10:45, 23.03.2024 - Doua persoane suspectate ca au comis vineri atacul mortal din apropiere de Moscova au fost retinute in regiunea rusa Briansk in urma unei urmariri cu masina, a anuntat sambata parlamentarul Alexander Kinstein pe Telegram, potrivit Reuters.

Doi tineri au murit dupa ce mașina in care se aflau a fost spulberata de un tren, in Bacau

19:25, 26.01.2024 - Un autoturism a fost spulberat de un tren la o trece de nivel cu calea ferata, in localitatea Dofteana, din județul Bacau. Doi tineri au ramas incarcerați. In ciuda eforturilor de salvare, ambii au murit.


Ce parere ai despre aceasta stire?