Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Urk, oraşul antivacciniştilor. Olandezii care refuză vaccinarea anti Covid, în timp ce numărul de noi infectări crește

Publicat:

Locuitorii unui oras olandez refuza vaccinarea impotriva COVID-19, pe motiv ca aceasta este o alterare nepermisa a legilor naturii. Comunitatea respectiva face parte dintr-o regiune extrem de conservatoare, care asculta mai mult de pastor decat de Guvern.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Țara din Europa unde locuitorii vor primi a 13-a pensie. Decizia a fost luata prin referendum

20:10, 23.03.2024 - Locuitorii din Elveția vor primi a 13-a pensie, decizia fiind luata in urma unui referendum. Inițial, sindicatele au cerut creșterea veniturilor și au fost respinse de Parlament și Guvern. Ulterior, s-a decis o alta schimbare.

Orașul din Romania in care oamenii isi primesc inapoi banii pe taxe și impozite

13:20, 23.03.2024 - Locuitorii unui oraș din Romania au castigat un proces cu administratia locala si vor primii inapoi banii pe impozitele majorate. Acestia au inceput actiunea in instanta in urma cu trei ani, dupa ce taxele le-au fost majorate cu pana la 50%.

Noul Cod silvic, criticat de organizațiile de mediu. „Sute de mii de hectare cu paduri, suprafața cumulata a Capitalei și a județului Cluj, vor putea fi taiate definitiv”.

10:25, 22.03.2024 - Noul Cod silvic, aprobat joi de Guvern, este criticat vehement de organizațiile de mediu. Crește riscul defrișarilor ilegale. „Va legaliza construcțiile ilegale din paduri și defrișarea fara consecințe”, avertizeaza organizațiile de mediu.

Orașul din inima Sardiniei care ofera case de inchiriat cu doar 1 euro pe luna

14:55, 06.03.2024 - Prin intermediul programului „ Work from Ollolai ”, orașul Ollolai din Sardinia a reușit sa combata cu succes depopularea rurala. Lansat in 2023, acest program a reușit sa atraga sute de nomazi digitali din diferite domenii, contribuind astfel la revitalizarea comunitații locale și la diversificarea…

Jumatate din orașul Galați, fara apa potabila timp de 24 de ore. In cartiere vor fi aduse cisterne

13:41, 27.02.2024 - Jumatate din orașul Galați va ramane fara apa potabila timp de 24 de ore Locuitorii sunt sfatuiți sa-și faca din timp rezerve de apa. Mai multe cisterne vor fi amplasate in diferite zone, iar in situații speciale se poate solicita cisterna mobila.

Alerta in Italia pentru febra Dengue. Crește numarul controalelor la frontiera

15:21, 15.02.2024 - Brazilia a ajuns la 512.353 de cazuri probabile de Dengue, potrivit ultimelor date publicate de Ministerul Sanatații. Numai in acest an, au fost confirmate 75 de decese din cauza bolii și alte 350 sunt investigate. Numarul cazurilor s-a dublat de patru ori fața de aceeași perioada a anului trecut TRANSMITEREA…

Orașul unde locuitorii au decis prin referendum interzicerea folosirii telefoanelor mobile pe strada

12:15, 05.02.2024 - Locuitorii din Seine-Port (Franta) au adoptat o motiune care interzice utilizarea telefoanelor mobile in spatiile publice. Primarul considera ca aceasta este o problema de sanatate publica. Cei 1.800 de locuitori din Seine-Port, precum si vizitatorii, vor trebui sa limiteze de acum inainte utilizarea…

Vești pentru pensionari. Cum ar putea crește iar unele pensii

09:46, 31.01.2024 - Bate vant pentru un nou cadou electoral pentru pensionari. Premierul Marcel Ciolacu a declarat ca a cerut Ministerului de Finante ca, in zilele urmatoare, sa-i prezinte impactul de marire a pensiilor intre 2.000 si 3.000 lei. „Dupa cum bine stim, pana in 2.000 lei nu se impoziteaza nicio pensie, sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?