Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Urările “speciale” ale Floricicăi Dansatoarea și ale lui Romeo Fantastick cu ocazia zilei de 8 Martie! Fanii s-au amuzat copios

Publicat:

Cum o zi atat de speciala precum 8 Martie trebuie tratata pe masura, ce spuneți de niște urari ”aparte” din partea  și a lui ? Fanii s-au amuzat copios la postarile celor doi.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Newcastle va vinde tricouri speciale pentru fanii surzi sau cu deficiente de auz: „Sa simta toata atmosfera si entuziasmul!”

20:50, 11.04.2024 - Clubul englez Newcastle a anuntat ca va testa, in urmatoarea etapa din Premier League, echipamente speciale si inovatoare care sa ii ajute pe fanii surzi si cu deficiente de auz sa simta atmosfera de pe stadionul St James Park. Conducerea clubului Newcastle a decis sa imbunatateasca experienta traita…

Clubul Newcastle inoveaza: va introduce tricouri speciale pentru fanii surzi sau cu deficiente de auz

20:15, 11.04.2024 - Clubul englez Newcastle a anuntat joi ca va testa, in urmatoarea etapa din Premier League, echipamente speciale si inovatoare care sa ii ajute pe fanii surzi si cu deficiente de auz sa simta atmosfera de pe stadionul St James Park.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ironia cu care și-a amuzat colegii: „Viața mea sentimentala este...”

09:05, 03.04.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca mereu voia buna in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. La fel s-a intamplat și in aceasta dimineața, atunci cand și-a amuzat colegii cu un banc inspirat din viața ei personala.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV și-a amuzat colegii: ”Cand vad indragostiții...” / VIDEO

09:50, 12.03.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca zambetul pe buzele colegilor in fiecare dimineața. Asistenta TV se folosește de simțul umorului pentru a destinge atmosfera, astfel ca glumele pe care le rostește vor amuza pe toata lumea.

Antonia, imagine rara alaturi de mama ei! Ce a postat celebra cantareața cu ocazia zilei de 8 Martie / FOTO

18:21, 08.03.2024 - Antonia a postat o imagine emoționanta alaturi de mama ei! Ce a postat celebra cantareața pe o rețea de socializare. Mesajul pe care l-a transmis cunoscuta artista pentru femeia care i-a dat viața cu ocazia zilei de 8 Martie.

Mihai-Cristian Lazar, Primarul orașului Șimleu Silvaniei: La multi ani cu ocazia zilei de 8 martie!

10:45, 08.03.2024 - Cu ocazia zilei de 8 Martie, ma adresez doamnelor și domnișoarelor cu cele mai alese cuvinte de felicitare.Va doresc sa aveți o primavara eterna in suflet, o viața fericita și plina de bucurii, liniște și armonie in familie, impliniri in tot ceea ce faceți.Sa fiti mereu apreciate, respectate și admirate…

VIDEO: Polițiștii locali din Alba Iulia au imparțit garoafe doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia zilei de 8 Martie

10:20, 08.03.2024 - VIDEO: Polițiștii locali din Alba Iulia au imparțit garoafe doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia zilei de 8 Martie Polițiștii locali din Alba Iulia au vrut sa le ofere doamnelor și domnișoarelor din oraș, un mic cadou cu ocazia zilei de 8 martie.  Cațiva polițiști locali s-au poziționat in zona pieței…


Ce parere ai despre aceasta stire?