Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unii moldoveni vor achita mai mult pentru apă și canalizare

Publicat:

Agenția Naționala de Reglementare in Energetica a majorat tarifele pentru utilizarea serviciilor intreprinderii „Apa-Canal Cantemir”. Este vorba de furnizarea apei, canalizare și tratarea apelor uzate. Decizia a fost luata in cadrul unei ședințe online din aceasta dimineața. „Apa-Canal Cantemir” a solicitat majorarea tarifului mediu pentru apa pina la 16,85 de lei pe metru cub, pentru canalizare -

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Prețul benzinei crește cu inca 6 bani: Cat vor achita șoferii maine pentru un litru de motorina

12:35, 17.04.2024 - Benzina continua sa se scumpeasca. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) anunța noile prețuri la carburanți pentru ziua de maine, 18 aprilie. Astfel, pentru un litru de benzina, șoferii vor plati cu 6 bani mai mult, iar pentru unul de motorina - cu 4 banuți mai puțin.

Scandal pe prețul gazelor. Expert: Energocom a cumparat cu 7,24 lei, iar cetațenii au dat 18,07 lei. Afacere neo-moldoveneasca. Reacția ANRE

15:00, 29.03.2024 - O noua analiza a expertului Veaceslav Ionița pe tema gazelor naturale a scandalizat, din nou, societatea. „Gazul in Moldova nu este pur și simplu gaz, el mereu a fost o afacere de „succes”, dar ce s-a intamplat in 2023 va intra cu certitudine in manualele de economie”, afirma Ionița. Expertul se intreaba…

Prețul la carburanți, fara mari schimbari maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:40, 21.03.2024 - Prețul benzinei crește cu 7 bani, iar cel la motorina va fi mai mic cu 1 banuț. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat noile prețuri pentru maine, 22 martie.

Tarife noi pentru caldura: cit vor achita consumatorii din Chișinau și Balți 

11:01, 19.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a examinat cererile Termoelectrica și CET-Nord, de a reduce tarifele la caldura pentru chișinauieni și balțeni. Instituția a decis pe 19 martie sa aprobe noi prețuri pentru energia termica livrata consumatorilor. Astfel, consumatorii din capitala…

Ieftiniri ușoare la pompa, maine: Cat vor achita șoferii pentru benzina și motorina

12:10, 13.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 14 martie, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu un banuț mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 6 bani.

Prețul motorinei coboara sub 22 de lei per litru, maine: Vezi cat va costa benzina

13:16, 12.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 13 martie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 4 bani, iar prețul benzinei crește cu 1 banuț.

Inceput de primavara cu ușoare ieftiniri la pompa: Cat vor achita maine soferii pentru carburanti

12:50, 29.02.2024 - Primavara vine cu ieftiniri la pompa pentru soferi. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețurile la carburanți pentru maine, 1 martie. Astfel, motorina se ieftinește cu 12 bani, iar benzina cu 1 banuț.

Sfarșit de iarna cu ușoare ieftiniri la pompa: Cat vor achita maine soferii pentru carburanti

12:11, 28.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 29 februarie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 10 bani iar prețul la benzina ramane neschimbat.


Ce parere ai despre aceasta stire?