Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unificarea bazelor administrative de date, la nivel național, se va face abia în cinci ani. Premierul Cîțu explică de ce

Publicat:

Unificarea bazelor de date, la nivel național, se va face abia in urmatorii cinci ani, proiectul fiind finanțat din fonduri europene, prin Planul Național de Redresare și Reziliența. Primul – ministru se scuza și spune ca „nu avem alta soluție”. Intrebat joi seara, la o emisiune de televiziune transmisa de Digi24, cand se va face reunificarea tuturor bazelor de date, la nivel național, primul ministru a spus ca unele situații au fost deja soluționate, restul urmand sa fie finanțate prin PNRR. „Avem 25.000 de case de marcat conectate astazi. Urmeaza e-facturare, de anul trecut lucreaza companiile…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania și susținerea sectorului privat prin PNRR: Din nou pe ultimul loc…

18:20, 23.04.2024 - Un studiu recent elaborat de Parlamentul European a aruncat in lumina o realitate ingrijoratoare: Romania se afla pe ultimul loc in Uniunea Europeana in ceea ce privește susținerea sectorului privat prin Planul Național de Redresare și Reziliența (PNRR). Aceasta concluzie este una care atrage atenția…

2024, niciun progres. Deficitul bugetar ”incremenit”

17:50, 15.04.2024 - Comisia Europeana are estimari pentru 2024 ce duc deficitul Romaniei la peste 6,5% din PIB, in timp ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la o taiere drastica a cheltuielilor de capital, se arata in Raportul de analiza a convergentei „Romania…

Coaliția imparte iar blana ursului din padure. Cum ar putea alegerile din 9 iunie sa dea peste cap planurile PSD și PNL

07:35, 29.03.2024 - PSD și PNL reiau ideea imparțirii principalelor funcții in statul roman, de la șefia statului pana la principalul reprezentant in Comisia Europeana, insa obținerea a peste jumatate din mandatele de la europarlamentare depinde de numeroase variabile.Cu doar doua luni inainte de alegerile europarlamentare,…

Pierdem 500 milioane euro din PNRR pe ”jalonul 206”. Ciolacu: Mai vorbim

21:20, 21.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a precizat ca exista un dialog cu reprezentantii Comisiei Europene pentru a gasi solutiile cele mai bune, intrebat despre faptul ca cei de la CE considera ca impozitarea microintreprinderilor este mult prea lejera. „Cu adevarat, daca nu ajungem la un acord Romania risca sa piarda…

Dezastrul constructorilor turci pe A7: ”Au inceput lucrarile cu doua utilaje”

20:46, 04.03.2024 - Lucrarile pe lotul 3 al autostrazii A7, care leaga localitatea Pietroasele de municipiul Buzau, au inceput pe 1 martie, dar se pare ca constructorii turci de la Nurol se confrunta cu dificultați majore. Un cititor a atras atenția asupra faptului ca pe șantier sunt prezente doar cateva utilaje, deoarece…

Marcel Boloș, despre reformele fiscale: Taxele și impozitele vor fi modificate din 2025

17:51, 27.02.2024 - Cel care administreaza banii țarii spune ca trebuie luata o decizie asupra modului de impozitare, daca va fi pastrata cota unica sau daca trebuie impus impozitul progresiv. „Anul 2024 a fost anul declarat cu zero impozite si taxe si acest lucru este legiferat in Legea bugetului de stat. Dar angajamentul…

Surpriza uriașa de la ANAF. Ce s-a intamplat cu incasarile pe primele 2 luni?

23:35, 26.02.2024 - "Ne uitam deja la executia bugetara care pentru luna ianuarie ANAF-ul si-a facut planul de venituri. Luna februarie este o luna surpriza. Este cea mai saraca din an pentru ca este nivelul de venituri al bugetului cel mai mic de peste an si o sa vedeti in curand o surpriza placuta pentru ceea ce inseamna…

Florin Dragan, rectorul UPT: „La nivel national, numarul de studenți ce vor sa devina ingineri a scazut cu aproape 15% in ultimii zece ani. Asta deși pe piața muncii este o cerere imensa”

10:40, 09.02.2024 - Un raport privind starea invațamantului superior din Romania, realizat de Ministerul Educației, arata ca la facultațile de inginerie erau anul trecut inscriși 75.331 de studenți. In 2014 erau cu 11.000 mai mulți; Deși universitațile tehnice au reușit sa mențina in general cifrele de școlarizare, universitațile…


Ce parere ai despre aceasta stire?