Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unde și-a tot pus mâna Ramona Olaru la Neatza. Dani Oțil se uita numai la ea: ”Se trage de zici că e pe TikTok”

Publicat:

O noua zi, un nou moment spumos la Neatza cu Razvan și Dani! Victima de aceasta data a fost chiar ce nu a scapat de replicile inconfortabile oferite chiar de Dani Oțil. Ce s-a intamplat intre cei doi i-a amuzat și surprins pe telespectatorii ce iși petrec fiecare dimineața cu aceștia. Dialog spumos […] The post Unde și-a tot pus mana la Neatza. Dani Oțil se uita numai la ea: ”Se trage de zici ca e pe TikTok” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce face Ramona Olaru in avion, la fiecare zbor. Nu e de mirare ca lumea o iubește: ”Sunt lipicioasa” VIDEO EXCLUSIV

15:55, 31.03.2024 - Ramona Olaru este una dintre cele mai frumoase și indragite prezențe feminine din showbiz-ul romanesc. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani știe intotdeauna cum sa transmita o stare de bine și sa inveseleasca persoanele din jur ei prin energia sa debordanta. O vedem mereu sociabila, cu zambetul…

Mirela Retegan și fiica ei, Maya, in lacrimi la TV. Ce au dezvaluit despre Gașca Zurli: „Am obosit”. Dani Oțil, emoționat profund

20:40, 08.03.2024 - Mirela Retegan și fiica ei au fost prezente in platoul Neatza cu Razvan și Dani, intr-o ediție speciala de 8 martie. Cele doua au vorbit despre relația lor speciala, dar și despre viitorul proiectului Gașca Zurli.

Știrile Antena Stars. Dani Oțil, banuit de Mihaela Radulescu ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan. Prezentatorul TV a facut lumina: „Un moment...” / VIDEO

19:00, 04.03.2024 - Dani Oțil a fost banuit de Mihaela Radulescu ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan, pe vremea cand cei doi aveau o relație. Prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani a facut lumina in acest caz. Iata ce marturisiri a facut prezentatorul emisiunii Power Couple Romania - La bine și la greu!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma de sezon. Asistenta TV și-a amuzat colegii: „De ce ne grabim catre Sfantul Valentin...”

08:35, 13.02.2024 - Ramona Olaru și-a obișnuit colegii de breasla, dar și telespectatorii cu glumele pe care le spune zilnic in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a spus și astazi un banc. Colegii ei de breasla au ras copios.

Ramona Olaru e din nou singura. Ce s-a intamplat cu iubitul alaturi de care a aparut in ianuarie: „Intalnești tot felul de idioți”

13:15, 06.02.2024 - Ramona Olaru s-a desparțit de barbatul cu care a aparut luna trecuta, in ianuarie. Intr-un interviu pentru o emisiune de la Antena Stars, vedeta de la Antena 1 a confirmat ca e singura, nu mai e implicata in nicio poveste de iubire. Luna trecuta, Ramona Olaru a fost surprinsa de publicația Cancan alaturi…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in emisiune. Ce banc a spus asistenta TV: „De curand m-am...”

08:35, 01.02.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV reușește mereu sa le aduca zambetul pe buze colegilor ei, dar și telespectatorilor.

Dani Oțil: „Cred ca trebuie sa merg la psiholog”. Ce a realizat prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani / VIDEO

10:30, 29.01.2024 - Dani Oțil a spus in aceasta dimineața ca este de parere ca ar avea nevoie de un psiholog. De ce considera prezentatorul TV ca ar trebui sa mearga la un specialist. Ce a realizat in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani.


Ce parere ai despre aceasta stire?