Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unde a dispărut soțul Andei Adam? La 5 ani de la nuntă, solista lămurește zvonul divorțului: „Sunt un om care și-a asumat”

Publicat:

Se zice ca nu iese fum fara foc, dar pana cand nu se confirma oficial, ramane la stadiul de zvon. Fix asta spune și atunci cand este intrebata despre divorțul de , barbatul care i-a devenit soț acum 5 ani, pe 7 iunie, și cu care are o minune de fetița, […]

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Diana Șoșoaca, noi declarații in scandalul divorțului. Cu ce il amenința senatoarea pe soțul Silvestru

14:35, 22.03.2024 - Dupa ce soțul a amenințat-o cu divorțul și ca vrea sa ii ia numele, Diana Șoșoaca nu s-a lasat mai prejos și spune ca ar putea sa il tarasca in instanțele judecatorești și zece ani.

Probleme pentru Cristina Vasiu, inainte de nunta! Prin ce peripeții a trecut artista impreuna cu soțul ei: ”Nu e cum iți planuiești, ci cum vrea Dumnezeu”

22:46, 18.03.2024 - Cristina Vasiu și soțul ei, Catalin Stoica, se pregatesc de pasul cel mare, cununia religioasa și petrecerea de nunta. Dupa ce anul trecut s-au casatorit civil, acum cei doi urmeaza sa faca inca un lucru important in viața de familie. Bineințeles, problemele și peripețiile nu i-au ocolit, astfel ca…

Anda Adam iși sarbatorește soțul. Cum și-a surprins artista partenerul, de ziua lui de naștere. Ce imagini speciale au postat și nașii lor, Tzanca Uraganu și Alina Marymar / FOTO

19:10, 14.02.2024 - Ziua de astazi este cu totul speciala in familia Andei Adam. Pe langa faptul ca iși sarbatoresc dragostea, ca orice cuplu de Valentine's Day, soțul ei iși sarbatorește ziua de naștere. Declarația de dragoste pe care i-a facut-o artista.

O tanara a divorțat de soțul ei la doar 48 de ore de la nunta. Motivul pentru care a luat aceasta decizie: "I-am reamintit cu o zi inainte ca..."

13:25, 07.01.2024 - Au devenit soț și soție dar, la doar 48 de ore dupa ce și-au jurat iubire, au divorțat. Care este motivul pentru care o tanara a decis sa se desparta de barbatul careia ii jurase iubire la doua zile dupa ce și-au unit destinele.


Ce parere ai despre aceasta stire?