Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un zvon legat de coronavirus a provocat revoltă într-un cartier mărginaş din Buzău

Publicat:

A fost revolta in cartierul buzoian Simileasca, dupa ce localnicii au auzit ca in apropiere ar urma sa fie amenajat un loc de izolare pentru pacientii infectati cu noul coronavirus. Isteria a fost alimentata de zvonul ca intr-un modul din apropierea caselor a fost izolat deja un bolnav.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei tineri, in arest dupa ce au fost provocat accidente. Erau sub influența alcoolului

17:15, 15.04.2024 - In weekend, trei tineri au ajuns in arestul IPJ Buzau dupa ce s-au urcat la volan fiind sub influența alcoolului și au provocat accidente. Despre cele trei cazuri, Biroul de Presa al Poliției buzoiene a transmis mai multe detalii: CAZUL 1 La data de 12 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de…

Banii cheltuiți pentru uciderea unui mic mamifer care a invadat Noua Zeelanda au provocat revolta: „Ce au folosit? Rachete?”

07:05, 15.04.2024 - In ultimul sfert de secol, un colț indepartat din sud-vestul Noii Zeelande a oferit un sanctuar fara pradatori pentru speciile amenințate cu dispariția, inclusiv pentru singurul papagal din lume care nu poate zbura și pentru o șoparla care nu se gasește nicaieri altundeva pe Pamant, scrie CNN.

Protest impotriva vizelor de flotant: ”STOP vizelor de flotant!”

14:35, 26.03.2024 - Aproximativ 50 de locuitori din comuna Balta Alba, județul Buzau, au ieșit in strada intr-un protest zgomotos impotriva practicii cunoscuta sub numele de „viza de flotant”. Manifestanții, de diferite varste și din diverse medii sociale, au strigat lozinci precum „STOP vizelor de flotant!” și „Ne cumparați…


Ce parere ai despre aceasta stire?