Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un weekend plin de distracții vă așteaptă la cel mai mare centru comercial din oraș

Publicat:

este locul unde pana și cei mai mofturoși gasesc un restaurant sau o cafenea pe placul lor, un magazin cu piese vestimentare perfecte pentru stilul personal sau evenimente pe masura așteptarilor. Un targ de antichitați, doua reprezentații susținute de a Brigazii 18 Decebal”, experiențe traite pe un simulator de curse, dar și trenulețul distracției și caruselul venețian sunt propunerile din acest weekend.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israelul se asteapta la un atac din partea Iranului in acest weekend

18:35, 12.04.2024 - Israelul se pregateste pentru un atac direct din partea Iranului in sudul sau nordul tarii in urmatoarele 24 sau 48 de ore, a declarat joi seara pentru Wall Street Journal o sursa familiarizata cu dosarul, relateaza vineri postul de televiziune israelian i24News.

Barbat cu un cuțit in lungime de 32 cm, prins in zona unui centru comercial

17:15, 08.04.2024 - Un barbat cu un cuțit in lungime de 32 cm a fost identificat de jandarmi in zona unui centru comercial din Drobeta Turnu Severin. „Jandarmii care se aflau in serviciu duminica, 7 aprilie a. c. s-au autosesizat cu privire la comportamentul suspect al unui barbat, motiv pentru care au pornit in urmarirea…

O zi frumoasa cu mult soare și fara precipitații: Ce temperaturi ne așteapta in prima zi de weekend

09:45, 30.03.2024 - Moldova se bucura astazi de o vreme predominant innorata, cu o tendința spre imbunatațire a condițiilor meteorologice pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acest aspect domina prognoza de astazi, 30 martie.

Accident cu o victima la ieșirea din parcarea unui centru comercial din Timișoara

19:00, 07.03.2024 - Accident cu o victima, joi seara, la Timișoara. Un barbat, in varsta de 56 de ani, in incercarea de a parasi parcarea unui centru comercial ar fi intrat in coliziune cu un autoturism condus de catre un barbat de 33 de ani.

Spectacole muzicale de weekend pentru seniorii din capitala

18:35, 16.02.2024 - Simbata și duminica, 17 și 18 februarie 2024, orele 14:00-17:00, persoanele de virsta a treia sint invitate la spectacolele muzicale tradiționale in cadrul Proiectului socio-cultural de weekend „Dialog intre generații”. Spectacolele se vor desfațura la Palatul de Cultura al Feroviarilor, situat pe bulevardul…

VIDEO! Muntele Mic, locul preferat de pregatire al militarilor banațeni

10:30, 03.02.2024 - MUNTELE MIC – Cercetașii banațeni se antreneaza in aceste zile pe Muntele Mic, așa cum o fac de mulți ani, pe frig, in condiții dificile! „Culmile inzapezite ale munților au devenit spațiul perfect pentru etapa de instruire montana la care participa militarii din cadrul Brigazii 18 Cercetare Supraveghere…

Un muncitor in constructii a cazut in gol, in parcarea unui centru comercial din Timișoara

11:30, 01.02.2024 - Un muncitor de 37 de ani a cazut din neatentie, joi dimineata, de la o inaltime de sapte metri, in parcarea unui complex comercial din Timisoara si a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Centru comercial pe Calea Turzii, ridicat de unul dintre cei mai vechi oameni de afaceri arabi veniți in Cluj

11:16, 01.02.2024 - Un nou centru comercial va fi construit pe Calea Turzii, langa sensul giratoriu de la intersecția cu strada Fagetului. PUZ-ul este dezbatere publica și urmeaza sa ajunga pe masa urbaniștilor din Primarie. 


Ce parere ai despre aceasta stire?