Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un vânător din Olt a murit după ce s-a împușcat în propria-i locuință: Bărbatul a tras două focuri de armă!

Publicat:

Un barbat in varsta de 76 de ani a decedat vineri seara dupa ce s-ar fi impuscat accidental cu o arma de vanatoare in locuinta sa din comuna Teslui, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt, , potrivit Agerpres.

Citește și: Raportul oficial al Ministerului de Interne ii contrazice pe polițiștii care zic ca nu dau amenzi: 36.000 de amenzi, in ultimele 7 zile!

"In aceasta seara, Inspectoratul de a fost sesizat prin SNUAU despre faptul ca un barbat, de 76 de ani, in timp ce se afla in locuinta sa din comuna

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un copil de 3 ani a murit dupa ce o poarta a cazut peste el

21:41, 09.04.2024 - Un copil in varsta de trei ani din comuna Maruntei a murit marti, dupa ce o poarta de acces din gospodaria familiei ar fi cazut peste acesta, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt, Cosmin Lupu.

Botosani: Mobilizare a zeci de angajati ai Ministerului de Interne, dupa disparitia unui copil de doi ani

18:45, 17.03.2024 - Zeci de politisti, jandarmi, pompieri si politisti de frontiera participa, duminica, la o actiune de cautare a unui baietel de doi ani care a disparut, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, Delia Neniscu.

Barbat gasit impuscat in propria locuința

18:45, 09.03.2024 - O femeie din Baia Mare si-a gasit soțul decedat in condiții suspecte. Barbatul, in varsta de 82 de ani era impuscat in cap cu o arma improvizata. Mai mult, in camera a fost ddscoperita o legitimație emisa in fosta URSS. Surse judiciare, citate de Antena 3, nu exclud ca barbatul sa fi fost un spion rus.…

Un varstnic a murit intr-un incendiu de locuinta ce ar fi izbucnit de la o lumanare aprinsa nesupravegheata

11:40, 07.03.2024 - Un barbat in varsta de 83 de ani, din comuna Falcoiu, a murit intr-un incendiu ce i-a cuprins locuinta noaptea trecuta, cauza probabila a izbucnirii focului fiind o lumanare lasata aprinsa nesupravegheata, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Olt, potrivit Agerpres.…

Camerele de rovinieta vor verifica și asigurarea obligatorie. Amenzi uriașe pentru RCA expirat

13:01, 04.03.2024 - Din toamna, șoferii care circula fara RCA vor putea fi amendați și prin sistemul de camere al CNAIR. Prin modificarile aduse legii RCA, camerele de rovinieta vor putea fi folosite și pentru a verificarea valabilitatea asigurarii. Sistemul AIDA (cu datele RCA) va fi interconectat cu baza de date a Ministerului…

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

A murit Mile Povan, un cunoscut interpret de muzica populara! A fost gasit fara suflare in propria locuința / FOTO

20:00, 27.02.2024 - Sunt momente triste pentru fanii muzicii populare! un cunoscut cantareț de la noi și-a pierdut viața, in urma cu puțin timp. Zeci de mesaje de regret curg pe rețelele sociale ale artistului Mile Povan.


Ce parere ai despre aceasta stire?