Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un vaccin experimental pentru Covid-19 al Pfizer şi BioNTech a avut rezultate pozitive într-un studiu clinic, dar şi efecte secundare

Publicat:

Primele date clinice cu privire la vaccin au fost dezvaluite miercuri intr-o lucrare lansata pe platforma de preprint MedRXiv, ceea ce inseamna ca nu a fost inca revizuita de specialisti terti sau publicata intr-un jurnal. Studiul clinic al Pfizer a desemnat la intamplare 45 de pacienti pentru a primi una din cele trei doze de vaccin sau placebo. Doisprezece pacienti au primit o doza de 10 micrograme, 12 o doza de 30 micrograme, 12 o doza de 100 micrograme si noua placebo. Doza de 100 micrograme a provocat febra la jumatate dintre pacienti; o a doua doza nu a mai fost administrata la acel nivel.…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Legume injectate cu vaccin anticovid

10:20, 04.04.2024 - Dezbatere nebuna in statul american Tennessee, unde oamenii ar putea primi legume injectate cu vaccin anticovid! In tot acest timp, virusologi de renume mondial avertizeaza asupra unui adevarat val de decese cauzate de vaccinurile anticovid. Legume injectate cu vaccin anticovid! Asta vor politicienii…

Ministrul Sanatații a facut anunțul. Cate doze de vaccin anti-Covid au fost distruse pana acum

18:30, 02.04.2024 - Alexandru Rafila a fost intrebat, luni seara, la un post TV, despre vaccinurile anti-COVID-19 pe care le-a cumparat Romania in pandemie.Ministrul Sanatatii a explicat ca s-au contractat initial 94 de milioane de doze, fiind redusa cantitatea la 80 de milioane.”S-au achizitionat efectiv 36 - 37 milioane…

Alexandru Rafila: Circa 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID 19 au fost distruse sau urmeaza sa fie distruse

10:00, 02.04.2024 - Circa 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID 19 au fost distruse sau urmeaza sa fie distruse in perioada urmatoare, afirma Alexandru Rafila , care precizeaza ca circa 3 milioane de doze mai sunt in depozite. Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, anunta, luni seara, ca circa 7 milioane de doze de vaccin…

Rafila: Circa 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID au fost distruse sau urmeaza sa fie distruse

09:05, 02.04.2024 - Ministrul Alexandru Rafila a anuntat, luni seara, ca circa 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID au fost distruse sau urmeaza sa fie distruse in perioada urmatoare. In depozite maisunt 3 milioane de doze. In ceea ce priveste procesul intentat de Pfizer pentru vaccinurile pe care Romania a refuzat…

Ministrul Sanatații a facut anunțul. Cate doze de vaccin anti-Covid au fost distruse pana acum

22:30, 01.04.2024 - Alexandru Rafila a fost intrebat, luni seara, la un post TV, despre vaccinurile anti-COVID-19 pe care le-a cumparat Romania in pandemie.Ministrul Sanatatii a explicat ca s-au contractat initial 94 de milioane de doze, fiind redusa cantitatea la 80 de milioane.”S-au achizitionat efectiv 36 - 37 milioane…

Actualitate medicala/ BioNTech spera sa ­lanseze un prim medicament ­anticancer in 2026

00:20, 25.03.2024 - Laboratorul german BioNTech, care a dezvoltat unul dintre vaccinurile inovatoare impotriva COVID-19, a precizat recent ca isi propune comercializarea unui prim medicament impotriva cancerului in 2026, in principal gratie tehnologiei ARN mesager (ARNm), informeaza AFP, preluata de Agerpres. „Compania…

Tratament contra cancerului, adaptat fiecarui pacient, de la BioNTech

06:25, 22.03.2024 - Compania BioNTech a anunțat ca vizeaza comercializarea in 2026 a unui prim tratament oncologic bazat pe tehnologia ARN mesager, adaptat fiecarui pacient. Tratamentele viitorului contra cancerului nu mai vizeaza combaterea bolii, ci pregatirea sistemului imunitar al pacientului de a face fața acesteia.…

BioNTech spera sa lanseze in 2026 primul sau medicament anticancer, bazat pe tehnologia ARN mesager și „adaptat fiecarui pacient”

21:25, 20.03.2024 - Compania farmaceutica germana BioNTech, care a dezvoltat unul dintre vaccinurile inovatoare impotriva COVID-19, a anunțat miercuri, 20 martie, ca isi propune comercializarea unui prim medicament impotriva cancerului in 2026, in principal gratie aceleiași tehnologii bazate pe ARN mesager (ARNm), scrie…


Ce parere ai despre aceasta stire?