Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un uragan de proporţii a făcut prăpăd în China. 11 oameni au murit, iar peste o sută au fost răniţi (VIDEO)

Publicat:

Un uragan de proportii a facut prapad in provincia Jiangsu din China. 11 oameni au murit, iar peste o suta au fost raniti in urma furiei naturii. Vantul a batut atat de puternic incat a ridicat in aer tot ce i-a stat in cale si a miscat din loc chiar si un avion.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Explozie puternica in China. Un om a murit, iar alti 22 au fost raniti, dupa ce un restaurant a luat foc

08:10, 13.03.2024 - O persoana a fost ucisa si 22 ranite, in urma unei explozii care a distrus un restaurant din provincia chineza Hebei, avariind grav masinile si lasand resturi imprastiate pe strazile din jur, transmite observatornews.ro.

Incendiu uriaș intr-un bloc din China. 15 oameni au murit, peste 40 au fost raniți

15:45, 24.02.2024 - Un incendiu uriaș a izbucnit intr-un bloc turn din Nanjing, un oraș cu peste opt milioane de locuitori din estul Chinei. 15 oameni au murit și peste 40 au fost raniți. Autoritațile au deschis o ancheta.

Incendiu catastrofal in China - Cel puțin 14 oameni au murit

10:55, 24.02.2024 - Cel putin 15 persoane au murit, iar alte 44 au fost ranite intr-un incendiu, intr-un bloc, in estul Chinei, vineri, potrivit unui bilant provizoriu anuntat sambata de catre autoritatile orasului Nanjing, relateaza AFP, potrivit news.ro. Cauzele sinistrului fac oboiectul unei anchete, insa primele…

Cel putin 15 morti si 44 de raniti in China. Un incendiu intr-un bloc din Nanjing

10:50, 24.02.2024 - Cel putin 15 persoane au murit, iar alte 44 au fost ranite intr-un incendiu, intr-un bloc, in e China, vineri, potrivit unui bilant provizoriu anuntat sambata de catre autoritatile orasului Nanjing, relateaza AFP. Cauzele sinistrului fac oboiectul unei anchete, insa primele alemente arata ca incendiul…

Atac armat la cel mai mare tribunal, in Istanbul! Doi oameni au murit și șase au fost raniți / FOTO

13:25, 06.02.2024 - O tragedie a avut loc in inima Istanbulului, in timp ce un atac armat a avut loc la cel mai important tribunal din oraș. Doi oameni au murit și șase au fost raniți in urma incidentului șocant. Detalii ulterioare dezvaluie natura terifianta a evenimentelor care au avut loc la Tribunalul Caglayan, subliniind…

Atac intr-o secție de poliție din Pakistan: Cel puțin 10 oameni au murit și alți șase au fost raniți

08:10, 05.02.2024 - Cel putin 10 angajati ai politiei au fost ucisi si alti sase au fost raniti, luni, intr-un atac al militantilor asupra unei sectii de politie din nord-vestul Pakistanului, relateaza Reuters.

Tragedie in China: cel puțin 39 de oameni au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un magazin

10:25, 25.01.2024 - 39 de oameni au murit și alți noua au fost raniți in timpul unui incendiu izbucnit intr-un magazin din China. Numarul victimelor ar putea crește, deoarece in interior se aflau mai multe persoane, avertizeaza autoritațile, potrivit Reuters.

Ploile torențiale au facut prapad in Rio de Janeiro. Cel puțin 11 oameni au murit

08:30, 15.01.2024 - Ploi torentiale care au afectat Rio de Janeiro si imprejurimile in primele ore ale zilei de duminica s-au soldat cu cel putin 11 morti, potrivit unui bilant al pompierilor brazilieni, relateaza AFP, citata de News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?