Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un ucrainean, prins în R. Moldova cu permis de conducere fals: Ce le-a declarat polițiștilor de frontieră

Publicat:

Un barbat din Ucraina in varsta de 25 de ani a fost prins la frontiera cu un permis de conducere fals. Cazul a fost inregistrat in dupa-amiaza zilei de ieri, 27 iunie 2022, in punctul de trecere a frontierei Palanca-Maiaki-Udobnoe.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Un ucrainean, prins cu trei acte false la frontiera Sculeni: Ce a declarat polițiștilor

07:35, 23.04.2024 - Politiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Vest documenteaza un cetațean al Ucrainei in legatura cu actele depistate care conțin indici de falsificare. Cazul a fost consemnat in punctul de trecere a frontierei Sculeni.

Un moldovean, prins la vama cu un permis de conducere fals: Ce le-a declarat polițiștilor de frontiera

10:10, 13.04.2024 - Un alt permis de conducere cu semne clare de falsificare a fost depistat de catre polițiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Nord. Documentat este un pasager al cursei „Chișinau-Moscova”.

Un moldovean, prins la frontiera cu un permis de conducere fals: Ce le-a declarat polițiștilor de frontiera

10:06, 13.04.2024 - Un alt permis de conducere cu semne clare de falsificare a fost depistat de catre polițiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Nord. Documentat este un pasager al cursei „Chișinau-Moscova”.

Prins la frontiera cu permis fals

14:20, 04.04.2024 - Polițiștii de frontiera satmareni cerceteaza un cetațean ucrainean care a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals, avand insemnele autoritaților din Ucraina. In data de 3 aprilie, in jurul orei 12.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare s-a prezentat pentru…

A ajuns la vama ca șofer și a facut cale intoarsa ca pasager: Un indian, prins cu permis fals la frontiera

21:10, 28.03.2024 - Un cetațean strain a fost prins cu permis de conducere fals la PTF Otaci. Este vorba despre un indian de 29 de ani care a incercat sa iasa din țara la volanul unei mașini inmatriculate in Ucraina.

In calitate de pasager, dar cu un permis fals in geanta: Un cetațean strain, prins cu actul fals la ieșirea din țara

11:35, 11.03.2024 - Un cetațean al Republicii Armenia, in varsta de 31 de ani, a fost prins de polițiștii de frontiera la ieșirea din Moldova cu un permis de conducere falsificat. Cazul a avut loc la vama Tudora, conform responsabililor de la Frontiera.

Permis de conducere și certificat ITP, ambele false prezentate la controlul de frontiera

09:15, 06.03.2024 - Polițiștii de frontiera satmareni cerceteaza doi cetațeni, un ucrainean și un roman, care au prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals, avand insemnele autoritaților din Ucraina, respectiv un certificat eliberat de autoritațile bulgare, pe care era inscrisa inspecția tehnica periodica,…

Pana la vama șofer, dupa vama pasager: Un ucrainean a incercat sa plece din Moldova cu permis de conducere fals

10:10, 20.02.2024 - Un șofer, ucrainean a incercat sa paraseasca țara, cu permisul de conducere falsificat. Cazul a avut loc astazi, la Punctul de Trecere a Frontierei din Cahul. Tanarul și-a putut continua calatoria doar in calitate de pasager.


Ce parere ai despre aceasta stire?