Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un tânăr din Ocnița, pus la pământ și încătușat de oamenii legii. Ce infracțiuni a comis (VIDEO)

Publicat:

Un tanar de 29 de ani, din raionul Ocnița, a fost reținut, fiind banuit de jaf și furt pe teritoriul Capitalei.Potrivit polițiștilor, suspectul a comis doua furturi din automobile ce erau parcate in curțile blocului de locuit din sectorul Ciocana, de unde a sustras telefoane mobile.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Beat și fara permis, la volanul unei mașini inchiriate: Un tanar din Ungheni, prins de oamenii legii

11:51, 27.03.2024 - Un barbat de 28 de ani din satul Negurenii Vechi risca 1 an de inchisoare dupe ce a fost prins in stare de ebrietate la volan. Cazul a avut loc pe data de 26 martie, iar in urma documentarii oamenii legii au stabilit ca individul nu deținea permis de conducere.

Parlamentul a votat infiintarea Registrului traficantilor de droguri. Alina Gorghiu: Proiectul, inițiat din nevoia de a avea un instrument cu rol in prevenirea si combaterea drogurilor

13:01, 27.02.2024 - „Am initiat acest proiect, impreuna cu colegi din PNL, din nevoia de a avea un instrument cu rol in prevenirea si combaterea traficului de droguri, mai ales ca sunt traficanti care recidiveaza. Registrul reprezinta un mijloc de cunoastere, supraveghere si identificare operativa a persoanelor care au…

Percheziții la Ocnița: ce au gasit oamenii legii la domiciliile a patru persoane

10:55, 22.02.2024 - Oamenii legii documenteaza un grup de persoane suspectate de incalcarea regulilor de pastrare, detinere, transport, port si folosire a armelor si munitiilor. Pe parcursul investigațiilor, au fost acumulate informații operative și probe pertinente in privința acestora, precum ca pastreaza ilegal la domiciliu…

Minora disparuta din Ocnița a fost gasita: Ce spun oamenii legii

14:25, 13.02.2024 - Minora de 13 ani din Ocnița care a disparut la 11 februarie, a fost gasita de polițiști intr-o stație din Rediul Mare. Aceasta a declarat ca pe toata perioada in care a lipsit, a stat adapostita intr-o casa parasita din aceeași localitate.

Un ucrainean, cautat de oamenii legii din Moldova, reținut: Ce infracțiune a comis

14:35, 09.02.2024 - Inspectoratul General pentru Migrație a reținut un barbat strain de 40 de ani, originar din Ucraina. Acesta se afla in cautare naționala pentru comiterea mai multor infracțiuni pe teritoriul Republicii Moldova.

Prins, dupa o luna de cautari: Un barbat din Ocnița, reținut de oamenii legii

14:25, 08.02.2024 - Un barbat de 42 de ani, cautat de oamenii legii timp de o luna, a fost gasit in satul Corestauți din raionul Ocnița. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore și plasat in izolatorul de detenție preventiva al Inspectoratului de Poliție Edineț.

Știri Constanta: Tanar de 18 ani, ce conducea un ATV, tras pe dreapta de Politie. Ce au constat oamenii legii

11:50, 08.02.2024 - Infractiuni la regimul rutier, constatate de politisti, la Constanta Potrivit IPJ Constanta, la data de 7 februarie a.c., in jurul orei 09.20, politisti din cadrul Serviciului de Siguranta Rutiera au fost sesizati cu privire la faptul ca, la intersectia dintre D.N. 39 si Autostrada A4, s a produs un…

Opt ani a fugit de oamenii legii: Un moldovean, condamnat la inchisoare, reținut. Ce infracțiune a comis

13:45, 17.01.2024 - Un cetațean moldovean, anunțat in cautare naționala și condamnat la inchisoare, a fost reținut de catre angajații Poliției de Frontiera. Cazul a avut loc ieri, 16 ianuarie, in mun. Balți.


Ce parere ai despre aceasta stire?