Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un tânăr de 33 de ani s-a aruncat de la etajul trei, a căzut pe o mașină și a rămas în viață

Publicat:

Un tanar in varsta de 33 de ani a sarit in gol de la etajul trei al unui bloc din sectorul Ciocana pe strada V.Varzaru. Informația a fost confirmata de catre ofițerul de presa, .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cum a reușit baiatul de 2 anișori sa scape cu viața dupa ce a cazut de la etajul 2! Surioara lui i-a dat vestea mamei!

12:10, 21.04.2024 - Ieri, un baiețel de doar 2 anișori a fost la un pas de moarte dupa ce a cazut pe fereastra, de la etajul doi, dintr-un bloc din Cluj-Napoca. Citește și: Copil cazut de la etajul 2 al unui bloc, transportat in stare grava la spital! Cu toate acestea, baiețelul a reușit sa scape cu viața datorita unei…

O femeie a scapat cu viața dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc din Barlad. Nu știe ce s-a intamplat

14:00, 14.04.2024 - O femeie a cazut, sambata, 13 aprilie, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui. Victima a fost gasita de echipajul medical cu multiple leziuni, insa constienta. Femeia nu le-a putut spune medicilor ce anume s-a intamplat.

(update) Femeii i s-a facut rau și a cazut pe trecerea de pietoni

11:35, 29.03.2024 - update Potrivit poliției, femeia nu a fost lovita de o mașina. Acesteia i s-a facut rau și a cazut pe trecerea de pietoni. O femeie a fost lovita de o mașina, la Ciocana. Totul s-a intamplat astazi, 19 martie, in jurul orei 10:57.

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

(video) Prietenul lui Mihai, martorul accidentului care i-a luat viața: „Mașina l-a aruncat la vreo 20 de metri. Nu respira, nu clipea. Ambulanța a venit greu”

13:05, 04.03.2024 - Prietenul lui Mihai, baiatul de 14 ani lovit mortal la Boldurești, a relatat detalii din seara tragica, in care și-a pierdut amicul. Boris a povestit, in cadrul unui interviu cu Adrian Prodan, ca a incercat sa-l traga pe Mihai de maneca, pentru a-l salva, dar și ca și-a sunat rudele, pentru a le cere…

Acces Direct. Monica, tanara care a cazut de la etajul 6 al blocului in care locuia, a inregistrat cearta dintre ea și iubit. Ultimele minute din viața: „Am terminat-o cu tine” / VIDEO

19:05, 09.02.2024 - Chiar daca au trecut aproape trei ani de cand Monica, o tanara insarcinata in varsta de 26 de ani a murit, familia nu are nici in prezent liniște. Iubitul ei avocat este acuzat ca ar fi aruncat-o de la etaj, iar femeia a inregistrat discuția dintre ea și partener, care avea sa fie ultima cearta.

O femeie de 70 de ani din Valcea s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc și a cazut pe acoperișul scarii de la intrare

03:05, 24.01.2024 - O femeie de 70 de ani a fost ranita, marti seara, dupa ce s-a aruncat de la etajul al patrulea al unui bloc din Ramnicu Valcea. Ea a cazut pe acoperisul scarii de la intrare. Articolul O femeie de 70 de ani din Valcea s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc și a cazut pe acoperișul scarii de la intrare…


Ce parere ai despre aceasta stire?