Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un şofer român de TIR a murit într-un cumplit accident rutier, chiar sub ochii poliţiştilor de la circulaţie, în Cehia VIDEO

Publicat:

Sfarsit cumplit pentru un sofer roman de TIR. Barbatul a murit, vineri dimineata, pe o autostrada din Cehia, in apropiere de frontiera cu Slovacia. Teribilul accident s-a petrecut chiar sub ochii politistilor care desfasurau actiuni de control impotriva migrantilor ilegali.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava / FOTO

16:30, 24.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs astazi, pe data de 24 martie 2024, pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava și au fost transportate de urgența la spital.

Accident rutier cumplit in Caracal! Un sofer a ars de viu, dupa ce a ramas blocat intre fiare / FOTO

10:25, 10.03.2024 - Un accident rutier cumplit s-a produs in Caracal! Un sofer a ars de viu, dupa ce a ramas blocat intre fiare. Conducatorul auto s-a rasturnat cu masina pe centura orasului. Iata cum s-a intamplat incidentul devastator!

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Un ciclist spaniol in varsta de 18 ani a murit intr-un accident rutier in timpul antrenamentului

18:10, 29.02.2024 - Ciclismul spaniol este in doliu dupa decesul tanarului Juan Pujalte, de la echipa Valverde Team-Ricardo Fuentes, intr-un accident rutier in timpul unui antrenament in regiunea Murcia din Spania, relateaza RMC Sport.

Un barbat a murit intr-un accident rutier produs pe DN 66 - Precizarile politistilor

13:50, 29.02.2024 - Un barbat a murit, joi, intr-un accident rutier produs pe DN 66, in judetul Hunedoara. O camioneta si un camion s-au ciocnit, potrivit news.ro. UPDATE: ”In urma cu putin timp, pe DN 66, pe raza localitatii Batiz, s-a produs un accident rutier grav. In urma primelor cercetari, politistii au stabilit…

Accident cumplit in Satu Mare! Un tanar de 30 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp / FOTO

10:50, 03.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare. Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".

Accident pe autostrada A1, la primele ore ale dimineții. Un șofer a murit

10:40, 28.01.2024 - Un tanar de 28 de ani a murit intr-un accident rutier produs, duminica dimineața, pe A1, in apropierea localitații Nadlac, anunța ISU Arad. „In data de 28 ianuarie 2024, in jurul orei 04:00, pompierii militari aradeni au fost solicitați sa intervina in urma unui accident rutier in care a fost implicat…

Accident feroviar cumplit in județul Neamț! Un minor de 14 ani a murit, dupa ce a fost lovit de tren / FOTO

13:05, 25.01.2024 - Un accident feroviar teribil a avut loc, in cursul zilei de joi, 25 ianuarie 2024, in județul Neamț. Un copil in varsta de de 14 ani a fost spulberat de un tren care circula pe ruta Suceava-Bucuresti, in Roman.


Ce parere ai despre aceasta stire?