Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UN SEMNAL?! Crește din nou numărul copiilor sibieni infectați cu Covid!

Publicat:

In județul Sibiu, de la debutul pandemiei și pana in prezent au fost confirmate pozitiv in urma testarii SARS CoV-2, 16087 de persoane (dintre care 15488 adulți și 599 copii).  Dupa ce timp de mai multe zile era anunțat in randul cazurilor noi cate un caz in rindul copiilor sau chiar... niciunul, acum iata ca autoritațile anunța 5 copii nou confirmați pozitiv! Speram sa fim cu bagare de seama, sa nu avem din nou parte de un numar mare de copii imbolnaviți! Totul depinde noi toți!

Citeste articolul mai departe pe sibiunews.net…  

Sursa articol: sibiunews.net


Stiri pe aceeasi tema

Semnal de alarma tras de ONU: Mortalitatea infantila a atins un minim istoric in lume

13:21, 13.03.2024 - Pentru prima data in istorie, numarul copiilor sub cinci ani care mor anual a scazut sub 5 milioane, conform ONU. Este o scadere semnificativa, cu 51% din 2000 și 62% din 1990. Mortalitatea in randul copiilor cu varsta sub 5 ani a scazut la un minim istoric in 2022, coborand in sfarșit sub pragul…

Sofer din Sibiu, pozitiv la aparatul DrugTest, nevinovat! Tanarul a ramas fara permis de conducere / FOTO

17:20, 28.02.2024 - Un șofer din Sibiu, care a ieșit pozitiv la aparatul DrugTest, este nevinovat! Tanarul in varsta de 19 ani a ramas fara permis de conducere timp de o luna, iar acum a demonstrat ca nu a consumat substanțe interzise. Iata ce declarații a facut acesta despre toata situația creata!

Alarma: crește mortalitatea infantila, scade dramatic natalitatea. Harțile pe județe

13:20, 13.02.2024 - Semnal de alarma: Rata mortalitații infantile a crescut, pe fondul unei prabușiri a natalitații. Harta județelor   Redirecționeaza acum 3,5% din impozitul pe venit, pentru ca maternitațile sa aiba aparatura medicala vitala. 10 spitale care au nevoie urgenta de dotare – Rata mortalitații infantile urca…

Femeie de 38 de ani plecata de acasa, cautata de politisti

22:25, 30.01.2024 - Politistii sibieni cauta o femeie in varsta de 38 de ani care a plecat de la domiciliu fara a mai reveni, a anuntat marti seara IPJ Sibiu, potrivit Agerpres."La data de 30 ianuarie a.c., politistii sibieni au fost sesizati de catre un barbat cu privire la faptul ca, la data de 29 ianuarie a.c., in…

NU E DE GLUMA – Tot mai mulți maramureșeni cu gripa, gripa-COVID. Semnal de alarma tras de DSP

14:05, 30.01.2024 - Semnal de alarma tras de catre conducerea Direcției de Sanatate Publica (DSP) Maramureș. Numarul celor care se prezinta la unitațile de primiri urgențe ale unitaților spitalicești, fie ele de stat sau private, este tot mai mare. Dr. Carmen Sima, directorul executiv al DSP Maramureș, a confirmat, pentru…

Crește alarmant numarul copiilor intoxicați cu substanțe de uz veterinar. Avertismentul medicilor

16:20, 20.01.2024 - Pe langa fetita de trei ani care a fost spalata pe cap cu un insecticid extrem de puternic pentru uz veterinar, alți 11 copii au ajuns, in ultimele doua luni (decembrie 2023 - ianuarie 2024), la Spitalul „Sf. Maria” din Iasi, grav intoxicati cu astfel de substante.

Afacerea cu care un tanar din Sibiu a dat lovitura. Sebastian crește arici pitici africani: „Sunt la fel de inteligenți ca și cațeii și curați ca pisicile”

20:40, 12.01.2024 - In ultima perioada, aricii pitici africani au devenit cea mai buna opțiune pentru persoanele care iși doresc un animal de companie care sa nu fie pisica sau cațel. Un tanar din Sibiu crește astfel de animaluțe.

Ema Oprișan a fost testata pozitiv cu Covid-19. Fosta concurenta de la Insula Iubirii, probleme de sanatate / FOTO

17:30, 11.01.2024 - Ema Oprișan a fost testata pozitiv cu Covid-19. Fosta concurenta de la Insula Iubirii a postat pe rețelele de socializare testul ce arata doua liniuțe, semn ca nu se simte bine. Totuși, pare a fi o forma ușoara a bolii, deoarece a menționat ca se va vindeca rapid.


Ce parere ai despre aceasta stire?