Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un român s-a spânzurat în închisoare, după ce a primit o condamnare pe viață în Italia. Susținea că e nevinovat

Publicat:

, un roman in varsta de 27 de ani, și-a pus capat zilele in penitenciarul din Bologna (Italia). Fiti fusese condamnat pe viața, dupa ce judecatorii l-au gasit vinovat pentru o crima comisa in urma cu patru ani. Atunci, l-ar fi batut pana cand a murit pe un batran, , […] Post-ul Un roman s-a spanzurat in inchisoare, dupa ce a primit o condamnare pe viața in Italia. Susținea ca e nevinovat apare prima data in Libertatea .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Alex Murdaugh, avocatul care și-a ucis soția și fiul, a mai primit o condamnare: 40 de ani de inchisoare

21:40, 01.04.2024 - Criminalul Alex Murdaugh a primit luni o noua condamnare la inchisoare, de data aceasta la un tribunal federal, unde a primit o sentința de 40 de ani de inchisoare dupa ce a pledat vinovat pentru o serie de infracțiuni financiare.

Student roman, mort in Italia. Ștefan s-a stins din viața la doar 20 de ani: ”Mare durere in suflet” / FOTO

19:45, 31.03.2024 - Un roman din Italia a avut parte de un sfarșit cumplit. Ștefan era student și locuia in Biella. Din nefericire, tanarul s-a stins din viața la varsta de doar 20 de ani. Cei care l-au cunoscut sufera dupa moartea lui. Un profesor a transmis un mesaj emoționant.

Un roman pentru care s-au cerut 45 de ani de inchisoare in Spania a primit 2 ani și probabil n-o sa faca nici macar o zi

13:35, 21.03.2024 - Un cetațean roman a fost condamnat de Tribunalul din Sevilla la 2 ani de inchisoare pentru ca a exploatat prin munca șapte cetațeni moldoveni care venisera in Spania sub promisiunea unui loc de munca, informeaza Diario de Sevilla.

Roman condamnat in Italia la 10 ani și 8 luni de inchisoare, reținut in Dolj. Ar fi obligat o fata de 14 ani sa se prostitueze

12:25, 20.03.2024 - Un barbat din Dolj a fost condamnat in Italia la 10 ani și 8 luni de inchisoare, dupa ce a obligat o fata de 14 ani sa se prostitueze, dar și sa desfașoare activitați umilitoare. Individul, pe numele caruia exista un mandat european de arestare in vederea extradarii, a fost prins intr-un sat din Dolj…

Un pictor roman a disparut fara urma in Italia, dupa ce a ieșit la intalnire cu o fata. Dupa 13 ani, familia lui spera sa fie in viața

12:36, 07.03.2024 - Caz șocant in Italia. Un pictor roman a disparut subit, dupa ce a ieșit la o intalnire cu o fata. De atunci, nimeni nu a mai reușit sa vorbeasca cu el. Familia lui il cauta fara incetare de 13 ani și tot ce spera este sa fie inca in viața.

Au plecat in Italia pentru o viața mai buna, dar au ajuns sa doarma la metrou: Povestea unui moldovean și a unui roman

12:10, 02.02.2024 - Au plecat in Italia in cautarea unei vieți mai bune, dar au pierdut totul. Un grup de unsprezece barbați, dintre care un roman și un moldovean iși petrec nopțile la metrou ca sa nu inghețe de frig care leaga zona garii din Veneția, scrie stiridiaspora.ro.

Infractor roman periculos, din categoria Most Wanted, prins in Spania. Are o condamnare la 10 ani de inchisoare

15:45, 30.01.2024 - Un roman, in varsta de 50 de ani, urmarit internațional din categoria Most Wanted, a fost depistat de autoritați in Spania. Claudiu Gheorghe Piclișan are o condamnare la 10 ani de inchisoare pentru proxenetism.


Ce parere ai despre aceasta stire?