Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un român plecat în Italia a murit ars de viu! Incendiul s-ar fi produs din cauza unui grătar

Publicat:

Tragedie fara margini! Un roman care locuia in Italia și-a pierdut viața intr-un incendiu ce ar fi fost provocat de un gratar. Conaționalul a fost gasit carbonizat de pompierii sosiți la fața locului pentru stingerea incendiului.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie fara margini in sport! A murit la 17 ani, care a fost cauza decesului

11:25, 19.04.2024 - Din pacate vorbim despre o tragedie fara margini in sport, dupa ce s-a aflat ca o tanara gimnasta a murit la 17 ani, aflandu-se imediat dupa anunț și care a fost cauza decesului. Tragedie fara margini in sport! Maria Herranz Gomez a murit la 17 ani Conform publicației spaniole Marca, vorbim despre o…

Care ar fi fost cauza exploziei din Italia, in care a murit Petronel. S-a aflat ce faceau muncitorii, inainte de tragedie

10:36, 15.04.2024 - Au aparut noi detalii despre explozia devastatoare din Italia, in care a murit și Petronel, romanul care a lasat in urma doi copii și o soție indurerata. Acestea ar putea sa clarifice lucrurile și sa stabileasca care ar fi fost cauza exploziei hidrocentralei.

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Tragedie in Italia. Un roman a murit in urma unui incendiu izbucnit in spital. Barbatul și-ar fi aprins o țigara in salon

19:10, 30.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit tragic in Italia. A ars de viu intr-un incendiu in spital, despre care se crde ca el l-ar fi produs. Flacarile au izbvucnit dupa ce el și-ar fi aprins o țigara in salonul in care internat. Trupul sau a fost gasit carbonizat.

Un roman din Italia, prapad in jurul lui cand a vazut ca vecinii fac gratar. Reactia lui, si amuzanta, si socanta!

18:45, 18.03.2024 - Un roman in varsta de 50 de ani, care locuieste in Ancona, Italia, a facut prapad in jurul lui cand a vazut ca vecinii au organizat o petrecere cu gratar. Barbatul a intrat brusc in curtea lor și a inceput sa-i atace verbal și apoi fizic. I-a batut cu matura Un barbat peruvian a fost […] The post Un…

Gest șocant in Italia. Un roman și-a batut vecinii cu coada de la matura, din cauza ca faceau gratar

10:55, 18.03.2024 - Un roman a recurs la un gest șocant in Italia. Și-a batut vecinii cu coada de la matura, dupa ce a observat ca faceau gratar in curtea din spate a casei. Cei doi se aflau in curtea casei lor, iar barbatul i-a atacat. Iata ce l-a deranjat pe roman!

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.


Ce parere ai despre aceasta stire?