Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un român a murit într-un accident cumplit în Germania. Bărbatul urma să devină tată peste trei luni

Publicat:

Tanarul lucra pe un camion frigorific, iar miercuri in timp ce se deplasa pe autostrada A8 din Germania, in zona orașului Stuttgart, din cauza oboselii, a intrat in plin intr-un TIR parcat pe banda de urgența. Impactul a fost atat de puternic incat cabina mașinii lui Casian a fost strivita in totalitate, iar tanarul roman a murit pe loc, scrie ziaruldearges.ro.

Potrivit colegilor sai, Casian plecase in strainatate pentru a putea oferi o viața mai buna familiei sale, mai ales ca peste numai trei luni urma sa devina tatic.

Zeci de prieteni ai tanarului au postat mesaje dureroase…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit langa Pașcani. Un cuplu a murit, dupa ce un camion s-a ciocnit violent cu un autoturism

18:40, 25.03.2024 - Un tragic accident a avut loc luni dupa-amiaza intre localitațile Pașcani și Moțca din județul Iași, soldat cu moartea a doua persoane. Impactul violent a avut loc intre un autoturism și un camion, potrivit News.ro  Soferul autoturismului a murit pe loc, in timp ce sotia sa, aflata pe scaunul…

Tragedie la Huși: un tanar de 29 de ani, șofer de camion, a murit intr-un accident infiorator pe o autostrada din Germania!

00:36, 16.03.2024 - DUREROS… Un tanar de 29 de ani din municipiul Huși, șofer pe camion in Germania, și-a pierdut viața intr-un cumplit accident rutier. Francisc Cioloca nu a avut nicio șansa sa scape cu viața, dupa ce vehiculul de mare tonaj pe care il conducea pe autostrada A7, in direcția Wurzburg, a intrat in coliziune…

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Doliu in lumea literara romaneasca. S-a stins din viata criticul si istoricul literar Alex Ștefanescu

15:45, 25.02.2024 - Criticul si istoricul literar Alex Stefanescu a murit la varsta de 76 de ani. Anuntul a fost facut de scriitorul Daniel Cristea Enache, potrivit stiripesurse.ro."O veste care indoliaza cultura romana: a murit marele critic si istoric literar Alex Stefanescu. Dumnezeu sa l odihneasca", scrie Daniel Cristea…

Accident infiorator pe DN1! O persoana a murit, iar alta a ajuns la spital, dupa un impact puternic intre un TIR si o autoutilitara / FOTO

12:25, 13.02.2024 - Un accident tragic a avut loc pe Drumul Național DN1, in localitatea Dumbrava. Impactul violent dintre un TIR și o autoutilitara a dus la pierderea unei vieți și la ranirea grava a unei alte persoane.

Accident cumplit in Satu Mare! Un tanar de 30 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp / FOTO

10:50, 03.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare. Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".

Accident grav in Cluj. Doi barbați au murit, dupa impactul violent dintre un camion și o camioneta

10:30, 02.02.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs in Cluj, in urma cu puțin timp. Doi barbați și-au pierdut viața, dupa ce un camion a intrat intr-o camioneta. Impactul a fost violent, astfel ca medicii nu au mai putut sa le salveze viața celor doi, din cauza ranilor foarte grave.

Accident feroviar cumplit in județul Neamț! Un minor de 14 ani a murit, dupa ce a fost lovit de tren / FOTO

13:05, 25.01.2024 - Un accident feroviar teribil a avut loc, in cursul zilei de joi, 25 ianuarie 2024, in județul Neamț. Un copil in varsta de de 14 ani a fost spulberat de un tren care circula pe ruta Suceava-Bucuresti, in Roman.


Ce parere ai despre aceasta stire?