Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un român a murit în Belgia, după ce a căzut cu TIR-ul în apa îngheţată

Publicat:

Un sofer roman de camion, in varsta de 36 de ani, este cautat de autoritati de cateva zeci de ore, intr-unul dintre docurile din Waaslandhaven, Belgia. Un camion a ajuns miercuri seara in apa, iar accidentul nu a fost observat decat cateva ore mai tarziu. Soferul roman este inca disparut.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Camion ”scufundat” pe o strada din Cluj-Napoca: ”S-a inmuiat asfaltul” - FOTO

10:25, 17.04.2024 - Șoferul unui camion care circula pe strada Romulus Vuia, din cartierul Gruia, s-a trezit ca se scufunda in mers și nu mai poate inainta. Roata din fața a intrat in pietrișul pus peste o lucrare facuta recent. Dupa cum e lesne de ințeles, lucrarea este una de mantuiala, pentru ca nu este permis sa se…

FOTO | Carnagiu pe șosea: 45 de persoane au murit dupa ce un autobuz a cazut de pe un pod

22:25, 28.03.2024 - In total 45 de persoane, aproape toti pasagerii unui autobuz, au murit joi in Africa de Sud, intr-un accident rutier grav, dupa ce vehiculul a cazut de pe un pod, de la aproximativ 50 de metri inaltime, si s-a zdrobit pe fundul unei rape, relateaza AFP. ”Accidentul, implicand un autobuz de transport…

Șoferul unui camion a facut infarct la volan și a murit, pe DN17. Autovehiculul a ieșit de pe șosea și s-a izbit de un mal de pamant

12:55, 19.03.2024 - Un camion a a iesit de pe sosea, luni, 18 martie, la Dorna Candrenilor, in judetul Suceava, iar barbatul aflat la volan a fost gasit de salvatori in stop cardio-respirator. Șoferul nu a raspuns la manevrele de resuscitare și a fost declarat decedat.

Șofer roman, ars de viu in cabina camionului sau, in Germania. Barbatul de 29 de ani a murit in incendiu

12:15, 16.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit ingrozitor in Germania. Șoferul a murit ars de viu in cabina TIR-ului sau, dupa ce aceasta a luat foc. Barbatul de 29 de ani nu a mai putut fi salvat din cauza ranilir cumplite pe care le-a suferit.

Un șofer roman de TIR a murit in Belgia! Valerian a fost lovit de un alt camion, in timp ce se afla la munca

13:25, 01.03.2024 - Tragedie de proporții in Belgia. Un șofer roman de TIR a murit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier grav. Barbatul și-a pierdut viața pe loc, in timp ce se afla la locul de munca. Șoferul a avut parte de o moarte cumplita și a trecut prin chinuri groaznice.

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Un tanar sofer roman a murit la volan, pe autostrada M0, in Ungaria. Victima facea parte din galeria echipei UTA

11:25, 26.01.2024 - Șoferul roman, care a murit la volan, in urma cu catea zile, in timp ce conducea pe autostrada M0, din Ungaria, era fan infocat al echipei UTA. Camarazii din peluza vor acum sa ajute familia.

24 de migranți prinși la vama Nadlac II, ascunși intr-un tir

16:20, 25.01.2024 - 24 de cetateni din Siria și Bangladesh care au incercat sa treaca ilegal frontiera in Ungaria, spre a ajunge in vestul Europei, au fost descoperiți intr-un tir la vama Nadlac II.24 de cetațeni straini, din Siria și Bangladesh, au fost depistați, miercuri, intr-un autocamion condus de un roman de…


Ce parere ai despre aceasta stire?