Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un om de ştiinţă rus bolnav, învinuit de trădare, a murit în arest

Publicat:

, in varsta de 54 de ani, care a fost arestat, joi, 30 iunie, fiind banuit de tradare, a murit, a informat presa rusa pe 3 iulie, preluat de .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

In plina batalie a rachetelor, Rusia il condamna pe un om cheie din domneiul tehnologiei hipersonice: a fost invinuit de 'tradare'

08:05, 19.04.2024 - Aleksandr Kuranov, un om de stiinta rus care a lucrat la tehnologii hipersonice, a fost condamnat joi la sapte ani de inchisoare pentru tradare, dupa ce a fost acuzat ca a transmis secrete de stat unor cetateni straini, relateaza Reuters, potrivit News.ro.

Un om de știința rus care a lucrat la tehnologii hipersonice a fost condamnat la 7 ani de inchisoare pentru tradare

17:25, 18.04.2024 - Aleksandr Kuranov, un om de stiinta rus care a lucrat la tehnologii hipersonice, a fost condamnat joi la sapte ani de inchisoare pentru tradare, dupa ce a fost acuzat ca a transmis secrete de stat unor cetateni straini, relateaza Reuters.

Doliu in lumea filmului internațional. Un cunoscut actor a murit la 87 de ani

15:35, 07.04.2024 - Este doliu in lumea cinematografiei internaționale. Un actor cunoscut și indragit pentru rolurile sale s-a stins din viața la 87 de ani. Peter Sodann a fost regizor și scriitor, avand mai multe carți publicate de-a lungul vieții.

Gest halucinant. Un barbat și-a ucis mama, apoi a sunat la 112 și a anunțat ca a murit. Femeia era imobilizata la pat

15:40, 05.04.2024 - O crima halucinanta a avut loc in București. Un barbat și-a ucis cu sange rece mama, iar mai apoi a sunat la 112 pentru a anunța ca a murit. Femeia era imobilizata la pat și nu a putut sa se apere. A murit sufocata, dupa cr a fost stransa de gat de propriul sau fiu.

Jocheul italian Stefano Cherchi a murit dupa ce a cazut de pe cal, intr-o cursa la Canberra

21:20, 03.04.2024 - Jocheul italian Stefano Cherchi a murit la varsta de 23 de ani, la doua saptamani dupa ce a suferit o accidentare la cap in urma unei caderi de pe cal la o cursa care a avut loc in Australia, la Canberra, a anuntat miercuri Asociatia Jocheilor din New South Wales, scrie Reuters, potrivit Agerpres. Cherchi…

Escaladeaza misterul: un cecen suspect in atacul terorist din Rusia a murit intr-o secție de Poliție din Moscova

19:15, 02.04.2024 - Un nativ din Cecenia, Askhab Uspanov, care a fost reținut in noaptea de 22 martie, dupa atacul terorist de la mallul Crocus din Rusia, a murit cateva ore mai tarziu din motive necunoscute, relateaza Meduza, cu referire la mama sa, Taisa Uspanova. Potrivit acesteia, Uspanov a fost reținut intr-o stație…

A murit Dinu Sararu. Teatrul National: Ne vom aminti cu drag de cel ce ne-a fost coleg si prieten

10:41, 03.03.2024 - Dinu Sararu debutat in proza in „Gazeta literara” cu o povestire in 1963, apoi editorial in 1974 cu romanul „Niste tarani”. S-a impus cronicar teatral trei decenii la Radio si in presa scrisa, interventiile sale fiind antologate editorial in doua carti „Teatru romanesc si interpreti contemporani” si…

Cum a murit regele George al VI-lea, bolnav de cancer la plamani. Avea doar 56 de ani

13:51, 06.02.2024 - Regele Charles al III-lea nu trece prin cea mai buna perioada, dupa ce a fost diagnosticat cu o forma de cancer. Aceiași boala i-a adus sfarșitul și bunicului lui, George al VI-lea, care a murit in somn, la 16 ani distanța de cand fusese incoronat ca monarh al Marii Britanii.


Ce parere ai despre aceasta stire?