Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un nou studiu: Cât timp sunt protejați cei care se vaccinează anti-COVID

Publicat:

Persoanele care se vaccineaza impotriva coronavirusului sunt protejate chiar și dupa 18 luni, conform unui studiu de specialitate. Informatia reiese dintr-un studiu britanic efectuat pe peste 35.000 de lucratori din domeniul sanatatii, in timp ce o cercetare israeliana arata ca riscul de infectie scade la pacientii externati. A persistat intrebarea cat de pe ce perioada si cat de puternic ne protejeaza vaccinul impotriva COVID-19. Cei care au luat virusul, dar s-au si vaccinat au dobandit un nivel sporit de anticorpi, potrivit Mediafax. O imunitate de durata mai lunga Doua studii internationale…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum alegem un dispozitiv UPS?

18:05, 09.04.2024 - Un dispozitiv UPS (Uninterruptible Power Supply) este o componenta esențiala pentru protejarea echipamentelor electronice impotriva pierderii de putere și fluctuațiilor in alimentarea cu energie electrica. Importanța acestor dispozitive nu poate fi subestimata, deoarece pot fi cruciale pentru asigurarea…

O infecție bacteriana rara, dar periculoasa, se raspandește intr-un ritm record in Japonia

12:55, 15.03.2024 - Experții avertizeaza ca o infecție bacteriana rara, dar periculoasa, se raspandește intr-un ritm record in Japonia, iar oficialii se straduiesc sa identifice cauza, potrivit  The Guardian . Se preconizeaza ca numarul de cazuri din 2024 va depași numarul record de anul trecut, in timp ce crește ingrijorarea…

Un barbat mai avea doar noua luni de viața și totul s-a schimbat datorita unui tratament revoluționar

00:06, 14.03.2024 - Un barbat in varsta de 41 de ani, diagnosticat cu glioblastom  – cancerul creierului cel mai agresiv -, caruia medicii ii mai dadeau doar noua luni de viața, a supraviețuit datorita unui tratament revoluționar. Barbatul, diagnosticat in octombrie 2022 cu glioblastom, ar mai fi avut de trait doar noua…

Studiu. „Ceața cerebrala“ provocata de Long COVID micșoreaza IQ-ul

23:05, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Long COVID au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, arata un studiu coordonat de un cercetator in neuroștiințe.

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

16:35, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

09:45, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…

Printre efectele pe termen lung ale Covid: scaderea IQ-ului. Descoperirea surprinzatoare a cercetatorilor

07:01, 29.02.2024 -  Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19 poate avea un impact asupra abilitatilor cognitive si de memorie care dureaza un an sau mai mult dupa infectie. Persoanele cu simptome nerezolvate care au persistat mai mult de 12 saptamani au avut deficiente…


Ce parere ai despre aceasta stire?