Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un nou algoritm poate restabili detaliile neclare din fotografii și videoclipuri

Publicat:

O echipa de cercetatori de la of Technology (MIT) a dezvoltat o modalitate de a restabili datele pierdute din imagini și detaliile din video. Algoritmul a fost numit „model deproiectarii vizuale”, care se bazeaza pe o rețea neuronala convoluționala care are ca scop recunoașterea imaginilor. Rețeaua a fost instruita pe citeva imagini de calitate scazuta și inalta, pentru c

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Aeroportul Cardiff a fost evacuat din cauza unei scurgeri de gaz. O persoana a ajuns la spital

16:26, 21.03.2024 - Fotografii cu pasageri care parasesc in graba zona de aterizare a Aeroportului Cardiff si mesaje privind intarzierea zborurilor au inceput sa circule joi de dimineata pe retelele de socializare.

Romani arestați impreuna cu alte zeci de persoane implicate in 60 de crime. Rețeaua europeana din care faceau parte

21:55, 01.03.2024 - O rețea criminala - din care faceau parte inclusiv romani - acuzata de peste 60 de crime in Europa in ultimii zece ani a fost destructurata printr-o cooperare internationala declansata dupa un val de crime intre bande, in Grecia, relateaza AFP.

Parlamentarii nu vor mai putea intra pe TikTok de pe rețeaua de internet a Camerei Deputaților. Motivul

15:25, 22.02.2024 - Parlamentarii nu vor mai putea intra pe TikTok de pe rețeaua de internet a Camerei Deputaților. Motivul Parlamentarii nu vor mai putea intra pe TikTok de pe rețeaua de internet a Camerei Deputaților. Decizia vine dupa un atac cibernetic de acum trei saptamani, cand hackerii au obținut mai multe documente…

O eroare umana a permis furtul de date de la Camera Deputaților. Ce a facut un angajat de la IT

15:50, 16.02.2024 - Breșa de securitate din rețeaua IT a Camerei Deputaților a fost o eroare umana. „Un angajat care lucra remote a folosit un laptop personal care a fost conectat la un moment dat la reteaua IT a Camerei Deputaților”, a declarat ministrul Digitalizarii, Bogdan Ivan.

Comuna Mica, racordata integral la rețeaua de apa

16:06, 12.02.2024 - Consiliul Județean Cluj precizeaza ca prin intermediul noilor lucrari in comuna Mica, ce vor debuta in perioada urmatoare, se urmarește extinderea rețelei de apa pe o lungime totala de 11,74 kilometri.

20 de ani de Facebook. Cum ar fi fost lumea astazi, fara rețeaua de socializare

19:30, 04.02.2024 - O inteligența artificiala a explicat cum ar fi lumea fara Facebook. ChatGPT a gasit 6 aspecte ale relațiilor umane care, cel mai probabil, ar fi fost diferite fara Facebook. La 4 februarie 2004, s-a nascut rețeaua sociala care avea sa schimbe lumea.


Ce parere ai despre aceasta stire?