Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un moldovean care venea din Rusia, prins la vamă cu două arme paintball şi 600 bile: A spus că nu are nimic de declarat

Publicat:

Doua arme paintball si 600 bile pentru acestea au depistat vameșii de la Costești, in bagajul unui moldovean care a comunicat ca nu are nimic de declarat. Cazul a fost inregistrat la pista de intrare in țara, din cadrul postului vamal Costești.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Moldovean, prins cu un permis de conducere ucrainesc fals: L-a cumparat cu 600 de euro din Polonia

18:06, 18.04.2024 - Un moldovean este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost depistat cu un permis de conducere cu semne clare de falsificare. Cazul a fost inregistrat de catre polițiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Nord.

(video) Venea din Ucraina cu 999 perechi de ochelari, ascunși prin locurile secrete ale unui autocar: Șoferul, prins la vama Palanca

09:45, 05.03.2024 - Un moldovean de 39 de ani este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost prins cu un loc comercial de ochelari, ascuns intr-un autocar care transporta pasageri. Cazul a fost inregistrat la vama Palanca pe sensul de intrare in țara.

Un moldovean, cercetat dupa ce a fost prins cu bagajul plin cu cosmetica adusa din Turcia : Individul risca sancțiune contravenționala

17:36, 04.03.2024 - Un moldovean risca sa fie sancționat contravențional dupa ce a fost prins in timp ce intenționa sa introduca in țara un lot comercial de produse cosmetice. Cazul a fost inregistrat de catre angajații postului vamal de la Aeroportul Internațional Chișinau.

Un ucrainean, prins cu permis fals la vama Costești: Ce spune barbatul

12:36, 04.03.2024 - Un ucrainean in varsta de 36 de ani este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost prins cu un permis de conducere fals. Cazul a fost inregistrat de angajații serviciului vamal Costești, pe sensul de ieșire din țara.

Prins la vama cu microbuzul ticsit cu produse cosmetice: Un moldovean a incercat sa introduca marfa in țara fara a o declara

18:15, 29.02.2024 - Un șofer de microbuz este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost depistat cu un lot comercial de marfuri nedeclarate vamal. Cazul a avut loc la postul vamal Leușeni pe sensul de intrare in țara.

(video) Piese BMW, Iphone și incalțaminte de brand fara acte: Un moldovean prins de echipele mobile ale vamii

11:50, 29.02.2024 - Un moldovean, cercetat de oamenii legii dupa ce a fost prins cu piese auto uzate, telefoane mobile și incalțaminte fara acte de proveniența. Cazul a fost inregistrat de catre Echipele Mobile ale Serviciului Vamal, pe traseul Leușeni-Chișinau.

Un moldovean baut a fost prins de radar cu 127 km/h pe un bulevard din Targoviște

09:45, 23.02.2024 - Un tanar de 36 de ani, din Republica Moldova, a fost prins, joi, 22 februarie 2024, conducand cu 127 km/h pe Bulevardul Eroilor din Targoviște, pe un sector de drum unde viteza maxima admisa este de 50 km/h

(video) A fost prins dupa 15 ani de cautari: Un moldovean condamnat pentru talharie, extradat din Rusia

17:15, 05.02.2024 - Un barbat de 43 de ani, din raionul Calarași, care a fost condamnat la 9 ani de inchisoare pentru talharie, a fost reținut in Federația Rusa. Acesta era anunțat in cautare naționala și internaționala din 2008.


Ce parere ai despre aceasta stire?