Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un moldovean a rămas fără marfă la vamă pentru că nu a declarat-o. Ce transporta șoferul

Publicat:

Funcționarii postului vamal Leușeni au supus controlului de specialitate un mijloc de transport de model „”, ce se deplasa din Germania spre , condus de catre un moldovean in varsta de 31 de ani.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

A ramas fara marfa: Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale

12:35, 02.03.2024 - Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale folosite in stomatologie. Cazul a fost inregistrat de catre funcționarii postului vamal Leușeni, in cadrul controlului unui mijloc de transport de model „Mercedes Sprinter”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova.

Prins la vama cu microbuzul ticsit cu produse cosmetice: Un moldovean a incercat sa introduca marfa in țara fara a o declara

18:15, 29.02.2024 - Un șofer de microbuz este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost depistat cu un lot comercial de marfuri nedeclarate vamal. Cazul a avut loc la postul vamal Leușeni pe sensul de intrare in țara.

Produse cosmetice nedeclarate, confiscate la vama Leușeni: Unde a ascuns șoferul marfa

11:45, 26.02.2024 - Un barbat de 27 ani, cercetat dupa ce a fost prins cu un lot comercial de produse cosmetice și de ingrijire, tainuite printre transmisiuni neinsoțite. Cazul a fost inregistrat la vama Leușeni, pe sensul de intrare in țara.

Generator de ozon scump confiscat la vama

16:51, 25.02.2024 - Funcționarii postului vamal Leușeni au supus verificarilor un autoturism, ce se deplasa din Romania, condus de un barbat cu dubla cetațenie (MDA/ROU), in virsta de 44 ani. Șoferul, in cadrul controlului vamal, a comunicat ca nu transporta bunuri necesare a fi declarate. n urma controlului fizic detaliat…

Frumusetea poate salva lumea, dar nu și pe șoferul prins cu aparate cosmetologice la granița

14:50, 20.02.2024 - Funcționarii postului vamal Leușeni au supus verificarilor un microbuz ce se deplasa din Germania, condus de un conațional in virsta de 39 ani. Șoferul, in declarația vamala completata, a indicat toate bunurile pe care le transporta, transmite Noi.md. In urma controlului fizic detaliat a unitații de…

A ramas fara marfa adusa din Germania: Un barbat, prins la vama Leușeni cu bagajul ticsit cu haine nedeclarate

14:15, 12.02.2024 - Marfa nedeclarata a fost depistata in bagajul unui barbat care se intorcea din Germania. Cazul a avut loc la vama Leușeni. Marfurile au fost ridicate, iar persoana risca sa fie sancționata contravențional.

Un cunoscut neurochirurg moldovean a revenit la Alma Mater pentru a-și impartași experiența

20:30, 06.02.2024 - Universitatea de Stat de Medicina și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova a fost vizitata in zilele de 29 și 30 ianuarie 2024 de catre doctorul Radu Safta – neurochirurg la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Werner Forsmann din Eberswalde, doctor in științe medicale, absolvent al…

Un moldovean a ramas fara marfa, la vama: Nu avea niciun act de proveniența

09:40, 28.01.2024 - Un mijloc de transport de model „Mercedes Sprinter”, condus de un moldovean in varsta de 40 ani a fost stopat de catre ofițerii Echipelor mobile ale Serviciului Vamal, in regiunea mun. Comrat.


Ce parere ai despre aceasta stire?