Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un moldovean a încercat să iasă din țară cu peste două mii de pachete de țigări

Publicat:

Un moldovean a incercat sa iasa din țara cu peste doua mii de pachete de țigari. Produsele din tutun erau ascunse in locuri special amenajate din mijlocul de transport pe care il conducea. Acesta se indrepta spre Franța. Ilegalitatea a fost descoperita la postului vamal Cahul.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Franța syspenda interzicerea etichetei „friptura” pe produsele vegetariene

07:45, 11.04.2024 - Curtea Suprema Administrativa din Franța a suspendat un decretul care interzicea folosirea cuvantului "friptura" pentru produsele vegetariene. Este o victorie pentru producatorii de alimente vegetariene și vegane.

Caz șocant in Franța. Un roman a fost condamnat la inchisoare, dupa ce a incercat sa rapeasca un baiețel: „Voiam sa il duc la fiica mea”. Cați ani va sta in spatele gratiilor

14:15, 05.04.2024 - Scene șocante au avut loc intr-o benzinarie din Franța. Un roman care lucra acolo ca șofer a vrut sa rapeasca un copil. Baiețelul are cinci ani și jumatate și se afla impreuna cu bunica și fratele lui mai mare, atunci cand barbatul a incercat sa se apropie de el și sa il convinga sa plece impreuna.

Macron spune ca islamiștii care au lovit Rusia au incercat sa atace Franța

17:40, 25.03.2024 - Președintele Emmanuel Macron a declarat ca cei care au ucis 137 de persoane intr-o sala de concerte din afara Moscovei fac parte dintr-o ramura a Statului Islamic, care a fost in spatele unor tentative de atac dejucate asupra Franței in ultimele luni, noteaza Reuters. Acest lucru explica de ce guvernul…

Macron: Grupul implicat in atacul terorist din Rusia a incercat sa atace și in Franța

14:50, 25.03.2024 - Președintele francez Emmanuel Macron a declarat ca aripa gruparii jihadiste Stat Islamic care a revendicat atentatul terorist de la sala de concerte Crocus din regiunea Moscova, a incercat sa comita mai multe atacuri in Franța in ultimele luni, scrie AFP.

Cetatean moldovean, retinut pentru ca a incercat sa dea mita unui politist rutier

12:50, 08.03.2024 - Un barbat, cetatean moldovean, a fost retinut, joi, dupa ce a fost prins in flagrant incercand sa dea mita unui agent de politie rutiera 200 de lei, informeaza un comunicat remis de Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov, potrivit Agerpres. Flagrantul a fost realizat de procurorii din cadrul Parchetului…

A ramas fara marfa: Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale

12:35, 02.03.2024 - Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale folosite in stomatologie. Cazul a fost inregistrat de catre funcționarii postului vamal Leușeni, in cadrul controlului unui mijloc de transport de model „Mercedes Sprinter”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova.

Franța interzice folosirea denumirilor „steak”, „escalop” sau „jambon” pentru produsele vegetale

16:05, 27.02.2024 - Guvernul francez a emis, marti, un decret prin care interzice folosirea denumirii de „steak„ (-friptura-n.r.) pentru produsele pe baza de proteine vegetale, precizand ca aceasta denumire este rezervata produselor pe baza de proteine de origine animala, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

„Afacere” deconspirata la vama: Un moldovean a incercat sa introduca in țara un lot de produse din Rusia, fara a le declara

11:55, 01.02.2024 - Un lot comercial de produse de ingrijire nedeclarate a fost depistat la vama Leușeni, intr-un microbuz ce venea din Rusia. Acestea erau ascunse printre bagajele pasagerilor. Șoferul risca sa fie sancționat contravențional.


Ce parere ai despre aceasta stire?