Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un militar din cadrul Fortelor Navale a fost condamnat definitiv! Ce pedeapsa a primit si pentru ce

Publicat:

Militarul din cadrul a fost trimis in judecata de de pe langa de , prin rechizitoriul din data de 27 noiembrie 2019 emis in dosarul nr. 37 P 2019. Dosarul a fost solutionat definitiv de judecatorii de .Un militar din cadrul , trimis in judecata pentru savarsirea a trei infractiuni de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, a fost condamnat definitiv de Apel Bucur ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gorghiu: fostul primar condamnat definitiv la Cluj, extradat azi in Romania. ”In acest moment penitenciarul in care va executa pedeapsa nu este o informatie publica”

20:10, 19.03.2024 - Continue reading Gorghiu: fostul primar condamnat definitiv la Cluj, extradat azi in Romania. ”In acest moment penitenciarul in care va executa pedeapsa nu este o informatie publica” at Info real.

MF: Romania a primit castig de cauza in dosarul Rosia Montana si i se vor rambursa si cheltuielile de judecata

14:15, 09.03.2024 - Romania a primit castig de cauza la acuzatiile adresate de Gabriel Resources Ltd. si Gabriel Resources, reclamantii urmand sa ii ramburseze si cheltuielile de judecata aferente, a anuntat Ministerul Finantelor.

Nicolas Sarkozy, condamnat definitiv in dosarul „Bygmalion”

16:30, 14.02.2024 - Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost condamnat miercuri in apel la un an de inchisoare, din care sase luni cu suspendare, pentru finanțare electorala ilegala a campaniei de realegere din 2012, pe care a pierdut-o in fața lui Francois Hollande.

Fostul șef Unifarm, condamnat pentru mita de 800.000 de euro, vrea inapoi salarii și sporuri de 500.000 de lei

15:35, 13.02.2024 - Deși a fost condamnat pentru ca a primit șpaga de aproape 800.000 de euro, Adrian Ionel, fostul șef Unifarm are pretenția sa iși primeasca salariile și mai ales sporurile de conducere. Suma ajunge la aproape 500.000 de lei. Judecatorii au constatat ca Adrian Ionel n-a putut „produce” proba ca fost dat…

Ultima ora | Fostul șef Microsoft Romania, condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare

11:36, 08.02.2024 - Curtea de Apel București a pronunțat hotararea finala in dosarul de evaziune fiscala in care au fost trimiși in judecata mai mulți șefi din industria IT. Daca unii dintre ei au scapat de raspunderea penala prin prescripție, nu este cazul și fostului șef al Microsoft Romania, Calin Tatomir, care a fost…

Interlopul care și-a incendiat bolidul, condamnat pentru ca șofa fara permis / Ce pedeapsa a primit „Irlandezul” Strugurel!

23:45, 03.02.2024 - Strugurel Lingurar, romanul devenit celebru in Irlanda dupa ce si-a incendiat autoturismul live pe un site de socializare si a aruncat 5.000 de euro pe strada, ca sa manance și saracii din țara gazda, a fost condamnat in Romania, pentru ca a condus fara permis.

Iordache Anghel, condamnat la inchisoare pentru sclavie, in Anglia, Romanul a primit o pedeapsa de 11 ani / FOTO

16:40, 15.01.2024 - Un barbat in varsta de 49 de ani a primit o sentința de 11 ani și 8 luni, dupa ce a fost gasit vinovat pentru trafic de persoane, sclavie moderna, proxenetism, privare de libertate și violența. La locuința sa au fost gasite doua femei asupra carora au fost implementate mai multe masuri de siguranța.


Ce parere ai despre aceasta stire?