Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un milion de lei de la buget, inventarierea spaţiilor verzi şi a copacilor din Ploieşti!

Publicat:

V. municipiul Ploiești se cunoaște faptul ca se afla printre cele mai poluate localitați urbane din Romania, dar și ca duce lipsa de suprafața de spațiu verde care ar trebui sa revina pe cap de locuitor. Municipalitatea ploieșteana este pregatita sa cheltuiasca un milion de lei pentru inventarierea spațiilor verzi din oraș și transpunerea acestora intr-o harta digitala. Conform Primariei Ploiești, elaborarea Registrului local al spatiilor verzi urmarește protectia si conservarea spațiilor acestora, regenerarea, extinderea, ameliorarea compozitiei si a calitatii spatiilor verzi, elaborarea

Citeste articolul mai departe pe ziarulprahova.ro…  

Sursa articol: ziarulprahova.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daianu: Investitiile publice ar trebui sa fie considerabil mai mari decat deficitul bugetar

16:26, 14.03.2024 - Investitiile publice ar trebui sa fie considerabil peste deficitul bugetar, intr-o situatie cat de cat optima, avand in vedere banii europeni de care Romania dispune, considera Daniel Daianu.

Mesajul avocaților care au reprezentat Romania in procesul Roșia Montana. Ce cheltuieli va trebui sa plateasca Gabriel Resources țarii?

11:25, 10.03.2024 - Romania a caștigat procesul privind Roșia Montana. Compania canadiana Gabriel Resources va trebui sa plateasca țarii noastre cheltuielile de judecata: peste 30 de milioane de lei, un milion de euro si un milion de USD.

Manfred Weber: „PPE sustine in totalitate extinderea Spatiului Schengen, astfel incat Romania si Bulgaria ar trebui sa adere imediat”

14:51, 06.03.2024 - Presedintele Partidului Popular European, Manfred Weber, a declarat miercuri, la București, ca PPE sustine in totalitate extinderea Spatiului Schengen prin aderarea Romaniei si Bulgariei și le-a transmis socialistilor din Austria sa se razgandeasca in privința primirii noastre in Schengen.

Proiect de lege in sprijinul gravidelor. Ce vor sa faca acum

18:00, 04.03.2024 - In atenția parlamentarilor se va afla un proiect legislativ initiat de deputatii Oana Toiu si Adrian Wiener, prin care se dorește asigurarea accesului gratuit si la timp al femeilor insarcinate la servicii si analize de monitorizare a sarcinii si lauziei. Proiectul prevede includerea gravidelor in Programul…

Romania are de joi prima sa emisiune de obligațiuni verzi

16:40, 15.02.2024 - Romania a lansat, joi, prima sa emisiune de obligatiuni verzi, o masura care era asteptata de mult si vizeaza diversificarea bazei de investitori in contextul cererii in crestere pentru obligatiunile verzi, anunta Reuters, preluat de agerpres.ro. Obligatiunile verzi pe 12 ani au un spread de 345 puncte…

Elena Udrea a gasit solutia pentru lipsa fortei de munca din Romania. Ce ar trebui detinutii din inchisori sa faca: „Ii pui sa isi indrepte greselile”

20:30, 13.02.2024 - Elena Udrea surprinde din nou. Direct din penitenciar, vedeta a facut o serie de propuneri interesante pentru autoritațile statului, care se plang ca nu au forța de munca. Ce ar trebui detinutii din inchisori sa faca, in opinia fostului ministru. Elena Udrea, mesaj pentru autoritați Elena Udrea, fost…

Starea de alerta epidemiologica – o epidemie cu alta palarie. Cat va dura sezonul gripal

06:05, 05.02.2024 - Romania a intrat in stare de alerta epidemiologica la finalul saptamanii trecute din cauza gripei. Asta dupa ce numarul de infecții respiratorii s-a dublat in ultimele trei saptamani, iar decesele s-au triplat. Practic, starea de alerta epidemiologica este similara cu epidemia din anii trecuți.

Surse: Romania pierde procesul cu Gabriel Resources pentru Roșia Montana. Ar trebui sa platim cel puțin 2 miliarde de dolari

20:50, 31.01.2024 - Romania se așteapta ca pe 10 februarie sa piarda procesul intentat de Gabriel Resources țarii noastre pentru aurul de la Roșia Montana, dupa scandalul in care locația a fost introdusa in patrimoniul UNESCO.


Ce parere ai despre aceasta stire?