Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un migrant a zburat trei ore în trenul de aterizare al unui avion. Angajații aeroportului, la destinație: "A supraviețuit"

Publicat:

Un migrant care s-a ascuns in compartimentul trenului de aterizare al unui avion al companiei a supravietuit miraculos unui zbor de aproape trei ore intre si Miami, a anuntat politia de frontiera din SUA. Intr-o inregistrare video facuta publica duminica, barbatul este surprins dezorientat, totul sub privirile angajaților aeroportului care exclamau: "A supraviețuit".

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Președintele pastreaza linia. Lux pana la capat

09:20, 22.04.2024 - In ciuda controverselor iscate, președintele Romaniei folosește aceeași aeronava privata de lix și pentru vizita oficiala pe care o desfașoara zilele acestea in Coreea de Sud. Klaus Iohannis a zburat spre Seul (Coreea de Sud) cu un avion privat de tip Gulfstream G550 operat de Global Jet Luxemburg,…

Un avion de recunoaștere al marinei SUA a zburat prin Stramtoarea Taiwan

09:30, 17.04.2024 - Un avion de patrulare si recunoastere al marinei americane a efectuat miercuri un zbor prin Stramtoarea Taiwan, la doar cateva ore dupa discutia avuta de ministrii apararii chinez si american, in care Beijingul a avertizat Washingtonul in privinta naturii ultrasensibile a problemei Taiwanului.

Alerta pe Otopeni. Un avion turcesc a aterizat de urgenta din cauza unei amenințari cu bomba

23:30, 12.04.2024 - Aterizare de urgența pe Aeroportul Otopeni, vineri seara, dupa o alerta cu bomba la bordul unei aeronave din Turcia. Citește și: Medic ATI de la Fundeni, gasit mort in spital Aeronava care circula pe ruta Varșovia-Istanbul, cu 158 de pasageri la bord, a aterizat de urgența pe Aeroportul Otopeni dupa…

Aterizare de urgența pe Aeroportul Otopeni. Alerta cu bomba la bordul unui avion turcesc

22:35, 12.04.2024 - Aeronava care ircula pe ruta Varșovia-Istanbul, cu 158 de pasageri la bord, a aterizat de urgența pe Aeroportul Otopeni dupa o alerta cu bomba, a anunțat un post TV.Știre in curs de actualizare.

Suntem in Air Schengen: Spre ce destinație au zburat primii calatori din Cluj, fara control la buletine sau pașapoarte

12:40, 31.03.2024 - Din noaptea de 30 spre 31 martie 2024, Romania a intrat in Air Schengen. Duminica dimineața au plecat din țara, prin Aeroportul Cluj, primii calatori fara sa fie nevoiți sa aștepte la cozi la controlul actelor.

Momentul in care un barbat incearca sa deschida ușa unui avion, in timpul zborului | Aeronava a aterizat de urgenta

09:40, 22.02.2024 - Un avion al companiei American Airlines cu destinatia Chicago s-a intors pe aeroportul de unde a decolat din statul american New Mexico, dupa ce unul dintre pasageri a incercat sa deschida usa in timpul zborului.

200 de oameni au zburat peste 6 ore cu avionul și la aterizare s-au trezit tot acasa, din cauza unor toalete defecte

12:15, 15.02.2024 - Un Boeing 787 care efectua o cursa transatlantica, de la Amsterdam la Los Angeles, s-a intors din drum dupa ce 8 din cele 9 toalete s-au defectat. Pentru pasageri, asta a insemnat 6 ore și jumatate de zbor in plus și o intarziere totala de 9 ore.

Un barbat cu gaze intersinale a intors un avion din drum: ”Mirosiți-o pe asta!”

20:41, 31.01.2024 - Un pasager cu probleme intestinale a determinat pilotul unui avion sa revina pe aeroportul de unde plecase și sa il debarce din aeronava. S-a petrecut pe un avion American Airlines, iar inițial pasagerii au tratat lucrurile cu amuzament, dar apoi situația a scapat de sub control.Incidentul mirositor…


Ce parere ai despre aceasta stire?