Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un medicament foarte căutat revine în farmacii. Sute de mii de români au nevoie de el

Publicat:

  Vești excelente pentru pacienți – un celebru medicament urmeaza sa se reintoarca pe piața. Sute de mii de oameni il așteptau. Potrivit RADOR, primele cantitați de Euthyrox din import paralel urmeaza sa fie distribuite incepand de astazi in farmacii, a anunțat Asociația Distribuitorilor Europeni de Medicamente, care a gasit aceasta soluție pentru a raspunde […] medicament foarte cautat revine in farmacii. Sute de mii de romani au nevoie de el a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești bune pentru romani! Zborurile catre una dintre cele mai dorite destinații de vacanța, reluate de Ryanair

22:50, 04.04.2024 - Vești bune pentru romani! Incepand cu luna iunie a acestui an, reprezentanții companiei aeriene Ryanair a anunțat ca va relua zborurile catre una dintre cele mai dorite destinații de vacanța.

Vești bune pentru romani! A fost lansat programul ”primul student din familie”. Cine poate beneficia de ajutor financiar

17:20, 29.03.2024 - Vești excelente pentru romani! Guvernul a lansat un nou program, de aceasta data viitorilor studenți, care le ofera posibilitatea de a primi bani. Iata cui se adreseaza acest program și cine poate beneficia de bani. Sumele pe care le vor primi sunt de cateva sute de lei.

Vești proaste! Peste 900 de medicamente se vor scumpi. Prețurile vor exploda in farmacii

19:05, 18.03.2024 - O veste tulburatoare lovește sectorul medical din Romania, starnind ingrijorare. Aproape 900 de medicamente ar urma sa devina mai scumpe incepand cu 1 aprilie, conform unei decizii recente a Ministerului Sanatații.

Vești proaste pentru romani! Dispar mai multe meserii in schimbul altora noi, precum discotecar sau aglomeratorist

12:01, 28.02.2024 - Vești proaste pentru o mulțime de romani! Mai multe meserii vor disparea de pe piața muncii și vor fi inlocuite cu altele noi! Printre viitoarele ocupații se numara discotecat, aglomeratorist sau defectolog. iata ce anunț a facut ministrul Muncii!

Vești bune pentru romani! Categoria care va primi bani in plus de la 1 martie 2024

09:45, 25.02.2024 - Vești bune! Categoria de romani care va primi bani in plus de la 1 martie 2024. Informațiile oferite de Institutul Național de Statistica (INS). Ce trebuie sa știe cei ce se vor bucura de ajutoare.

Un sfert dintre romani l-ar alege pe Mircea Geoana daca ar candida la prezidențiale

12:35, 31.01.2024 - Daca duminica viitoare s-ar organiza alegeri prezidențiale, din cei 80,2% dintre romani care au o opțiune de vot clara, 24,6% l-ar alege pe Mircea Geoana (candidat independent), arata un sondaj INSCOP Research. Pe locul secund in opțiunile de vot se afla Marcel Ciolacu (PSD) și 14,8% ar pune ștampila…

Vesti bune pentru turistii romani! Grecia a introdus o masura care va elimina cozile la intrarile in tara

12:15, 30.01.2024 - Turiștii romani au parte de vești bune! Grecia, una dintre cele mai vizitate țari din Europa in sezonul cald, a decis sa renunte la ghiseele unde se platea taxa fizica si vor introduse sistemele free flow. Noua modficare va taxa soferii in functie de numarul de kilometri parcursi pe autostrada.

Vești bune! O noua categorie de romani va primi vouchere sociale

20:55, 25.01.2024 - Vești bune! O noua categorie de romani va primi vouchere sociale. Executivul a adoptat astazi o ordonanța cu privire la extinderea beneficiilor acestora. Iata ce precizari s-au facut in acest sens.


Ce parere ai despre aceasta stire?