Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un jurnalist care făcuse dezvăluiri despre mercenarii ruși din Siria a murit în mod șocant

Publicat:

Un jurnalist rus care facuse dezvaluiri despre moartea în Siria a zeci de mercenari ruși, membri ai unei companii militare private, a murit la spital. Ziaristul ar fi cazut de la geamul apartamentului sau situat la etajul cinci al unei cladiri din Ekaterinburg.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant! O romanca a murit, dupa ce a facut un RMN! Acuzații grave impotriva medicilor

15:06, 19.04.2024 - O femeie de 54 de ani, originara din Romania, a murit in urma unei proceduri de rezonanța magnetica (RMN) la o clinica privata din Italia. O ancheta a fost inițiata pentru a elucida circumstanțele acestui deces cutremurator, iar suspiciunile cad acum asupra medicilor implicați.

Caz șocant in Iași! Un barbat a murit, dupa ce a fost acrosat de un tren in timp ce traversa calea ferata

09:55, 19.04.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Iași astazi, pe data de 19 aprilie 2024! Un barbat in varsta de 59 de ani a murit, dupa ce a fost acrosat de un tren in timp ce traversa calea ferata. Iata cum s-a intamplat tragedia!

A murit in timp ce fugea de polițiști, dupa ce a intrat cu mașina intr-un stalp. Incident șocant, in Teleorman

09:51, 10.04.2024 - „In ziua de 10 aprilie a.c., in jurul orei 02:20, o patrula de politie din cadrul Politiei Municipiului Rosiori de Vede, in timp ce se afla in serviciul de patrulare pe strada Dunarii, din localitate, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, insa conducatorul auto si-a continuat deplasarea,…

Inca un caz socant de violenta in scoli in Franta. Un baiat de 15 ani a murit dupa ce a fost atacat cand a iesit de la ore

20:21, 05.04.2024 - Un baiat in varsta de 15 ani a murit dupa ce a fost batut crunt intr-un oras din apropiere de Paris, chiar cand a iesit de la ore, in cel mai recent incident de violenta scolara din Franta, relateaza The Guardian si Le Figaro.

Caz socant de violenta in scoli in Franta: un baiat de 15 ani a murit dupa ce a fost atacat cand a iesit de la ore

20:01, 05.04.2024 - Un baiat in varsta de 15 ani a murit dupa ce a fost batut crunt intr-un oras din apropiere de Paris, chiar cand a iesit de la ore, in cel mai recent incident de violenta scolara din Franta, relateaza The Guardian si Le Figaro, potrivit News.ro.

Un copil de 2 ani a murit dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei. Caz șocant la Arad!

07:06, 21.03.2024 - Parinții au fost cei care l-au scos pe micuț din bazin și au sunat de urgența la 112. La sosirea echipajului, copilul era in stare de inconștiența.Dupa mai multe manevre de resuscitare, minorul a fost declarat decedat. Polițiștii au deschis acum o ancheta pentru a stabili cum s-a produs tragedia. 

Ce s-a intamplat in dimineața in care Alexei Navalnii a murit. Dezvaluiri șocante din inchisoare: ”S-au auzit de trei ori niște...”

09:15, 21.02.2024 - Dezvaluiri șocante din inchisoarea in care a murit Alexei Navalni! Au aparut informații cu privire la ce s-a intamplat inainte ca opozantul lui Valdimir Putin sa moara. Deținuții au observat lucruri care le-au atras atenția, iar scenele sunt de coșmar.

Caz șocant in Cluj! O tanara in varsta de 20 de ani a murit dupa ce a cazut de la inalțime

09:31, 12.02.2024 - Noaptea trecuta, un incident tragic a avut loc in Cluj. O tanara in varsta de 20 de ani a decedat dupa ce a cazut de la inalțime, pe strada Henri Barbusse. Femeia a fost gasita fara suflare in fața unui bloc de locuințe.


Ce parere ai despre aceasta stire?