Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un învățător este acuzat de o mamă că îi lovește copilul la școală

Publicat:

Mama unui elev de clasa a treia il acuza pe invațatorul copilului ca este agresiv la ore. Cadrul didactic spune ca totul este o invenție.

Femeia susține pentru publicația Botoșani News ca dascalul l-a batut de mai multe ori baiatul, iar conducerea școlii, deși cunoaște situația, nu a luat nicio masura. are un baiat de noua ani care învața la Școala Buimaceni din comuna Albești. Ea a sesizat faptul ca învațatorul Gabriel Mustața îl bate ți îl jignește permanent pe copil.
"O data l-a dat cap în cap cu un alt copil. Permanent îl…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ruby a dat marele raspuns: este insarcinata sau nu? Artista a primit sute de comentarii la ultima postare: „Sa știți...” / FOTO

12:06, 04.03.2024 - Ruby și-a surprins fanii cu ultima postare de pe Instagram. In urma cu o zi, artista a postat o imagine care a ridicat o mulțime de semne de intrebare. Fanii au crezut ca este insarcinata, așa ca, a spus adevarul daca urmeaza sa devina mama sau nu.

Firea anunța ca PSD București ii susține candidatura la Primaria Capitalei

09:56, 28.02.2024 - Gabriela Firea a anuntat ca Biroul permanent al PSD Bucuresti a decis, prin vot in unanimitate, sa sustina candidatura sa pentru Primaria Capitalei. “Multumesc colegilor din Biroul permanent al PSD Bucuresti care au decis, prin vot in unanimitate, sa sustina candidatura mea pentru Primaria Capitalei.…

Nascut in judetul Constanta: Nevzat Yusuf Sarigol, profesor si autor de seama al comunitatii tatare

16:41, 20.01.2024 - Nevzat Yusuf Sarigol s a nascut intr o zi de 21 ianuarie 1936, in judetul Constanta, comuna Sarigol, cunoscuta acum ca Albesti A urmat cursurile Scolii Pedagogice Tatare din Constanta, mai tarziu urmand sa devina el insusi cadru didactic Nevzat Yusuf Sarigol a incetat din viata pe 27 aprilie 2023Nevzat…

Lavrov susține ca razboiul din Ucraina „curața” Rusia de „tradatori”

17:30, 18.01.2024 - Ministrul de Externe Serghei Lavrov pretinde ca razboiul declanșat de regimul pe care il reprezinta impotriva Ucrainei a permis „curatarea” Rusiei de persoane care „nu au un sentiment de apartenenta la istoria si cultura” locului de obarșie.

Ministrul Agriculturii sustine ca Romania nu a cerut la Bruxelles introducerea de taxe de import pentru cerealele din Ucraina

03:05, 16.01.2024 - Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Florin Barbu, afirma ca nu a semnat niciun document prin care cere Comisiei Europene introducerea unor taxe de import pentru cerealele din Ucraina, asa cum reiese din comunicatul de presa transmis luni de Ministerul ungar al Agriculturii, informeaza Agerpres.

Acces Direct. Ion face acuzații grave! Barbatul susține ca fosta iubita i-a vrut raul: ”Ma indopa cu...” / VIDEO

17:00, 11.01.2024 - Ion face mai multe acuzații grave despre fosta lui iubita, Vasilica. Barbatul considera ca femeia i-a vrut raul, mai ales ca ii lasase toate bunurile, prin testament. Pentru a se bucura de toate beneficiile materiale, aceasta i-ar fi dat mai multe medicamente, ajungand la supradozare.

Biden va susține discursul in privința starii Uniunii pe 7 martie

21:10, 06.01.2024 - Joe Biden a fost invitat sambata sa-si tina discursul cu privire la starea Uniunii pe 7 martie, un discurs traditional de politica generala a presedintilor americani in fata Congresului SUA, relateaza France Presse, potrivit agerpres.ro. “Intr-un moment in care tara noastra se confrunta cu provocari,…

Lupta pe care o duce Israelul in culise pentru a susține cauza razboiului impotriva Hamas in fața lumii: „Acesta nu poate fi viitorul Orientului Mijlociu"

06:31, 31.12.2023 - Printre cei mai importanți oameni din Israel in acest moment se numara un ofițer de presa in varsta de 22 de ani. In ultimele saptamani, Masha Michelson a devenit imaginea Forțelor de Aparare Israeliene (IDF) pe rețelele de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?