Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un fotbalist român și-a pierdut viața într-un accident rutier în Italia! „Mai avea câțiva kilometri pâna acasă”

Publicat:

, un fotbalist roman in varsta de 19 ani, și-a pierdut viața in urma unui accident de mașina, petrecut in Italia. Alex era legitimat ca portar la echipa de tineret a celor de la .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Student roman, mort in Italia. Ștefan s-a stins din viața la doar 20 de ani: ”Mare durere in suflet” / FOTO

19:45, 31.03.2024 - Un roman din Italia a avut parte de un sfarșit cumplit. Ștefan era student și locuia in Biella. Din nefericire, tanarul s-a stins din viața la varsta de doar 20 de ani. Cei care l-au cunoscut sufera dupa moartea lui. Un profesor a transmis un mesaj emoționant.

Roman de 26 de ani, mort intr-un accident rutier in Italia. Familia lui se pregatește sa il conduca pe ultimul drum: ”Te-ai stins in floarea tinereții”

09:45, 18.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Italia. Tanarul a murit la doar 26 de ani și a lasat in urma multe lacrimi și suferința. Familia lui se pregatește, acum, sa il conduca pe ultimul drum.

Motocilist roman, mort intr-un accident cumplit in Italia. Barbatul se mai afla alaturi de un alt conațional, care a fost grav ranit

10:40, 11.03.2024 - Tragedie de proporții in Italia. Un motocilist roman a murit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier foarte grav. Barbatul se afla alaturi de un alt roman, care a fost ranit grav și transportat de urgența la spital. Pentru motocilist nu s-a mai putut face nimic.

Medic din Bihor, mort intr-un accident rutier grav. Barbatul de 42 de ani se afla la volan și a intrat cu mașina intr-un TIR: ” ”Cu inimile zdrobite de durere...”

14:25, 08.03.2024 - Un medic roman a murit intr-un accident rutier cumplit, in Bihor. Barbatul s-a stins din viața pe loc, dupa ce a intrat cu mașina intr-un TIR. Medicul de 42 de ani se intorcea de la munca, iar vestea ca acesta nu mai ajunge acasa la familia lui a fost devastatoare.

Un pictor roman a disparut fara urma in Italia, dupa ce a ieșit la intalnire cu o fata. Dupa 13 ani, familia lui spera sa fie in viața

12:36, 07.03.2024 - Caz șocant in Italia. Un pictor roman a disparut subit, dupa ce a ieșit la o intalnire cu o fata. De atunci, nimeni nu a mai reușit sa vorbeasca cu el. Familia lui il cauta fara incetare de 13 ani și tot ce spera este sa fie inca in viața.

Declarațiile emoționante ale șoferului roman, care a provocat un accident mortal in Italia. Barbatul a plans in fața judecatorilor

10:21, 28.02.2024 - In urma cu cateva zile, un șofer roman a provocat un accident mortal in Italia. Doi adolescenți s-au stins din viața, dupa ce i-a lovit cu un camion. Barbatul este devastat de durere și a facut declarații emoționante, in timp ce plangea, in fața instanței.

FOTO! Un barbat de 74 ani din Bacau a provocat un accident rutier in Balș, in urma caruia un student a murit

09:45, 30.01.2024 - Viața unui student de 22 de ani din Balș, județul Olt, a fost curmata intr-un grav accident de circulație provocat de un barbat de 74 de ani din Bacau, potrivit stirileprotv.ro. Tanarul care se intorcea de la facultate la volanul unui autoturism a vrut sa evite o mașina care a ieșit dintr-o benzinarie…


Ce parere ai despre aceasta stire?