Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un deputat USR PLUS critică decizia unor țări de a suspenda vaccinarea cu AstraZeneca: 'Pare mai degrabă o bătălie geo-strategică'

Publicat:

Deputatul USR PLUS , membru al Comisiei de Sanatate, afirma ca decizia unor țari de a suspenda vaccinarea cu AstraZeneca e cel puțin suspecta. Ungureanu adauga ca s-a vaccinat cu AstraZeneca și se simte bine.

Romania nu-și permite o franare a campaniei de vaccinare anti-Covid doar pe baza unor zvonuri, declara la RFI deputatul USR PLUS , membru al Comisiei de Sanatate.

El precizeaza ca s-a vaccinat cu AstraZeneca și se simte bine. Parlamentarul afirma ca decizia unor țari de a suspenda vaccinarea cu AstraZeneca e cel puțin suspecta.

Mesajul

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Emanuel Ungureanu: “Nu e obișnuit sa moara așa de mulți oameni”

09:50, 13.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu a apreciat intr-o intervenție la B1 TV , ca nu este obișnuit sa existe o rata de deces atat de mare precum cea inregistrata la secția ATI de la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala. “Nu e obișnuit sa moara așa de mulți oameni intr-un interval atat de scurt intr-un…

Aproape 10.000 de farmacii si 600 de spitale, in Sistemul National de Verificare a Medicamentelor/ Numarul incidentelor descoperite, mult sub tinta europeana / Sistemul european a descoperit stilouri injectoare etichetate ca medicament pentru diabet

19:55, 09.04.2024 - Ajunsa la cea de-a cincea editie, conferinta “Siguranta pacientului, prin siguranta medicamentelor” a reunit factori decizionali de top din domeniul sanatatii, precum:  consilierul prezidential pe teme de sanatate publica – Diana Loreta Paun; presedintele Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor…

Alexandru Rafila, reclamat la parchetul condus de Koveși. Acuzații grave: contracte „cu dedicație” pentru OMS

19:35, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o sesizare oficiala la Parchetul European si la Directia Nationala Anticoruptie cu privire la contractul de consultanta, in valoare de 20 de milioane de euro, incheiat de catre ministrul PSD al Sanatatii, Alexandru Rafila, in mod discretionar, din fondurile alocate…

Plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila, pentru un contract de consultanța cu foști colaboratori de la OMS. Emanuel Ungureanu: „Contractul n-a fost niciodata prezentat public”.

19:15, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila

19:05, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Un barbat s-a vaccinat anti-COVID de peste 200 de ori in mai puțin de trei ani. Care este motivul

08:20, 06.03.2024 - Un nou studiu publicat in jurnalul medical Lancet Infectious Diseases a adus in atenție un caz medical cel puțin ciudat: un pacient german a facut 217 doze de vaccin COVID-19 intr-un interval de mai puțin de trei ani.

Liderii USR cer sa fie controlata averea sefului DNA. Emanuel Ungureanu a depus sesizare la ANI: "Este un bugetar de lux domnul Voineag"

17:25, 12.02.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu il reclama pe șeful DNA, Marius Voineag, la Agenția Naționala de Integritate. Parlamentarul susține ca sumele consemnate de Voineag in declarația de avere nu se justifica.

Valentin Fagarașian, deputat PNL diaspora, despre comasarea alegerilor: „Majoritatea statelor UE se straduiesc sa aduca oamenii la vot”

13:56, 05.02.2024 - Deputatul PNL de diaspora,Valentin Fagarașian, originar din Codlea, spuen ca Romania trebuie sa se alature altor state UE care organizeaza alegerile locale si cele pentru Parlamentul European in acelasi timp, pentru a creste prezenta alegatorilor si legitimitatea celor alesi. Fagarasian, care este vicepreședintele…


Ce parere ai despre aceasta stire?