Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un copil în vârstă de 7 ani din Bicaz, judeţul Neamţ, diagnosticat cu noul coronavirus

Publicat:

Un copil in varsta de 7 ani din Bicaz, judetul Neamt diagnosticat cu noul coronavirus a fost transferat in aceasta dimineața la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Minorul s-a aflat in izolare cu familia sa. Deocamdata, este in desfasurare o ancheta epidemiologica pentru a stabili cate persoane au mai intrat in contact cu el și familia acestuia. Acesta este al 7-lea caz de imbolnavire cu noul coronavirus in judetul Neamt. (, /FOTO radioiasi.ro)

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incident trist in Cluj-Napoca! Un copil in varsta de 2 ani a cazut de la etajul unui bloc. Cum se simte micuțul

14:56, 20.04.2024 - Un incident trist s-a petrecut astazi, pe data de 20 aprilie 2024, in Cluj-Napoca. Un copil in varsta de doar 2 ani a cazut de la etajul unui bloc. Minorul a fost transportat de urgența la spital. Iata cum se simte micuțul in aceste momente!

Cand viața unui copil sta intr-o ștampila. In ciuda piedicilor puse de ministrul Rafila, spitalul construit din donații si-a deschis portile

23:25, 16.04.2024 - Dupa mai bine de cinci ani de lupte birocratice, lipsuri financiare, negocieri la sange, planuri, strategii, munca voluntara și multa dedicație, primul spital pentru copiii oncologici, construit din banii romanilor, și-a deschis porțile.

Neamț: Copil de 2 ani inecat intr-un lighean cu apa

17:21, 01.04.2024 - Tragedie la Gadinti, judetul Neamt, unde intr-un moment de neatentie al adultilor, baiatul de numai doi ani a cazut cu fata intr-un lighean cu apa. Din pacate, manevrele de resuscitare nu au avut efect. Politistii din cadrul Sectiei de Politie rurala Sagna au fost sesizati de catre o femeie in varsta…

Copil roman de 4 ani, diagnosticat cu rujeola in Mexico City! A calatorit in 4 țari in ultimele luni

15:50, 22.03.2024 - Un copil roman in varsta de 4 ani a fost diagnosticat cu rujeola in Mexico City! Minorul a calatorit in 4 țari in ultimele luni. Itaa ce au transmis autoritațile sanitare din Mexico City despre acest caz!

Tragedie intr-o comuna din judetul Cluj. Un copil de 11 ani a murit, dupa ce a inghitit un șurub de la bicicleta, in timp ce voia sa-si umfle roata

16:15, 23.02.2024 - O tragedie a avut loc, de curand, intr-o comuna din judetul Cluj. Un copil a inghitit un șurub de la bicicleta, in momentul in care voia sa-si umfle roata. Minorul a murit la scurt timp dupa incident.

Caz șocant in județul Neamț! Un copil de doar 6 ani ar fi fost abuzat de propriii sai parinți

12:25, 16.02.2024 - Un nou caz revoltator in Romania! Un copil de doar 6 ani din orașul Roman, județul Neamț, ar fi fost abuzat de propriii sai parinți. Coșmarul prin care minorul trecea ar fi iesit la iveala in urma unei discuții cu un psiholog.

Primul caz de rujeola din Neamț: un baiețel de 3 ani din Roman

12:31, 29.01.2024 - Direcția de Sanatate Publica (DSP) Neamț anunța confirmarea primului caz de rujeola din județul Neamț din ultimii trei ani: saptamana trecuta la un baiețel, in varsta de 3 ani, din Roman care a fost externat din Spitalul Municipal Roman, cu evoluție favorabila. Copilul nu fusese vaccinat ROR (Rujeola,…


Ce parere ai despre aceasta stire?