Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un copil de doar 3 ani era sechestrat de tată în propria casă: polițista l-a scos pe geam

Publicat:

Un barbat de 36 de ani și-a sechestrat copilul in varsta de 3 ani, in apartamentul sau din Botoșani, iar mama a facut apel la 112 din cauza comportamentului violent. O polițista a reușit sa intre in legatura cu individul, care i-a dat fetița pe geam.

Barbatul de 36 de ani a consumat alcool și a mers acasa, unde a inceput sa faca scandal. Soția și soacra lui au reușit sa plece din casa, dar nu au putut sa ia fetița de 3 ani.

Femeia a sunat la 112 și mai multe echipaje din cadrul IPJ Botoșani au int4ervenit de urgența.

Primul care a reușit sa vorbeasca cu barbatul a fost…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Femeia din Galați care și-a ucis in bataie propria fiica de 9 ani, trimisa in judecata

08:20, 23.04.2024 - Rudele deși știau ca mama iși bate frecvent copiii, nu au facut nimic pentru a o opri. Cele doua surori ale fetiței care a murit in chinuri, la sfarsitul lunii ianuarie, au fost preluate de asistența sociala.Mama cunoscuta cu probleme psihice nu ar fi fost la prima abatere. Tribunalul Galati nu a stabilit…

Metoda surprinzatoare prin care un criminal a vrut sa se sinucida in arest. In martie iși omrase soția

18:26, 14.04.2024 - Un barbat a fost dus in coma la spital dupa ce a incercat sa se sinucida in arestul IPJ Botoșani, luand toate antidepresivele pe care polițiștii i le dadeau zilnic, dar pe care el le-a pastrat. Barbatul și-a ucis in martie soția.

Unde s-a mutat soția lui CRBL dupa desparțire. Elena a luat-o și pe fetița lor

16:00, 05.04.2024 - CRBL și Elena au ajuns la final de drum, deși nimeni nu se aștepta la asta. Divorțeaza pe cale amiabila, așa cum au anunțat, și promit sa ramana in relații bune de dragul timpului petrecut impreuna. Situația este cat se poate de serioasa, avand in vedere ca soția acestuia deja s-a mutat din casa, impreuna…

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.


Ce parere ai despre aceasta stire?