Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un COPIL de 8 ani a căzut de pe acoperișul unui bloc cu nouă etaje

Publicat:

Jocuri cu final tragic. Un baiat de opt ani a murit, dupa ce a cazut de pe acoperisul unui bloc cu noua etaje.

Tragedia s-a produs joi, în orasul Rîbnita.

Potrivit fortelor de ordine, baiatul si prietenul acestuia au urcat pe acoperisul blocului.

La un moment dat, minorul a decis sa sara pe acoperisul celui de-al doilea bloc, însa nu si-a calculat puterile si a cazut în gol.


În urma traumelor primite, copilul a murit pe loc. S-a stabilit ca baiatul se afla la evidenta politiei.

publika.md 

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Un obiect cazut din cer a strapuns acoperisul și doua etaje ale unei case. NASA spune ca provenea de pe ISS

15:05, 16.04.2024 - NASA a confirmat ca obiectul care a patruns in cladire provenea dintr-o incarcatura de baterii vechi, deseuri aruncate de pe ISS in 2021 si care ar fi trebuit sa reintre in atmosfera terestra "fara niciun pericol".

NASA a identificat obiectul care a cazut din cer și strapuns acoperisul și doua etaje ale unei case din Florida

09:30, 16.04.2024 - Un obiect care a cazut din cer și a strapuns acoperisul unei case din statul american Florida a fost identificat ca provenind de pe Statia Spatiala Internationala (ISS), a confirmat luni NASA.

Un copil a murit, dupa ce a cazut o poarta peste el, in Olt! Baiatul de trei ani nu a putut fi salvat

22:21, 09.04.2024 - O tragedie sfașietoare a lovit județul Olt, dupa ce un baiat in varsta de trei ani și-a pierdut viața in mod tragic. Incidentul cutremurator a avut loc in localitatea Marunței, unde o poarta de acces s-a prabușit peste micuț, provocandu-i rani mortale.

VIDEO Un brașovean și-a construit propria ”vila” pe acoperișul unui bloc cu 8 etaje. Cum arata construcția care are toate avizele

17:45, 27.03.2024 - Un brașovean și-a construit propria ”vila” pe acoperișul unui bloc din cartierul Racadau, din sudul orașului Brașov. Se pare ca proprietarul a obținut toate actele necesare construcției inca de acum mai bine de un deceniu. Iata cum arata construcția bizara!

Un copil de 4 ani a murit, dupa ce un copac taiat de tatal lui a cazut peste el

13:56, 31.01.2024 - Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un copil de patru ani, caruia i se efectuau manevre de resuscitare de catre echipajul medical.Totodata a fost identificat și un barbat de 35 de ani, tatal copilului. Din verificari a reieșit ca acesta a taiat un copac, care a cazut, lovindu-l pe fiul…

Accident cumplit in București! Un tanar de 18 ani a murit. Avea permis de conducere de doar o luna / FOTO

08:20, 31.01.2024 - Un accident cumplit s-a produs in București! Tragedia a avut loc noaptea trecuta in sectorul 5 al Capitalei. Un tanar in varsta de 18 ani a murit. Baiatul avea permis de conducere de doar o luna. Iata cum s-a intamplat incidentul!

Incident grav, in aceasta dimineața, pe autostrada A1, Pitești-București. Un barbat a murit, dupa ce mașina sub care lucra a cazut peste el / FOTO

11:00, 30.01.2024 - Un incident grav a avut loc, marți dimineața, pe autostrada A1, Pitești-București. Un barbat a murit, dupa ce mașina sub care lucra a cazut peste el. Tragedia a avut loc pe sensul spre București, la km 27, pe raza localitații Poenari.

Tragedia la Maratonul Unirii: Colonelul in rezerva Ilie Roșu a murit

13:25, 24.01.2024 - Maratonul organizat la 165 de ani de la Unirea Principatelor Romane s-a incheiat tragic pentru Ilie Roșu, unul dintre cei mai cunoscuți maratoniști. Acesta a incetat din viața chiar in timpul cursei. Tragedia s-a produs pe strada Unirea Principatelor , la scurt timp dupa ce participanții la cea de-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?