Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un copil de 6 ani a suferit un traumatism cranian, după ce un dulap a căzut peste el. Incidentul a avut loc într-un magazin din Capitală

Publicat:

Un copil de șase ani a suferit un traumatism cranian, dupa ce un dulap a cazut peste el. Incidentul a avut loc la  un astazi, in magazinul din Capitala. Baiețelul se afla in stare stabila, dar urmeaza sa intre in operație.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un copil recunoaște o crima nerezolvata pana acum: „L-am ucis pe acel om cand aveam 7 ani”

12:00, 23.04.2024 - Un caz nerezolvat s-a terminat cu marturia șocanta a unui copil. Grație, in parte, intervenției directoarei școlii, au ieșit la iveala detalii despre uciderea lui Brandon O'Quinn Rasberry, gasit fara viața in rulota sa in 2022. Baiețelul a marturisit totul.

Copil de doi ani, cazut de la etaj. El a fost gasit constient si cooperant

12:25, 20.04.2024 - Un copil in varsta de doi ani a cazut, sambata, de la etajul al doilea al unui bloc de locuinte din municipiul Cluj-Napoca. Echipajele de salvare trimise la fata locului l-au gasit pe micut in viata, constient si cooperant, potrivit news.ro

Un copil a murit, dupa ce a cazut o poarta peste el, in Olt! Baiatul de trei ani nu a putut fi salvat

22:21, 09.04.2024 - O tragedie sfașietoare a lovit județul Olt, dupa ce un baiat in varsta de trei ani și-a pierdut viața in mod tragic. Incidentul cutremurator a avut loc in localitatea Marunței, unde o poarta de acces s-a prabușit peste micuț, provocandu-i rani mortale.

Scene șocante in Capitala! O femeie a cazut de la etajul 11 al unui bloc

10:50, 08.04.2024 - Scene de groaza s-au petrecut in aceasta dimineața, in Capitala. O femeie a decedat dupa ce a cazut de la etajul 11 al unui bloc. Incidentul tragic ar fi avut loc in Complexul Exigent de pe Bulevardul Timișoara.

Copil de 6 ani, bagat in coma. O poarta de fotbal a cazut peste el, intr-un sat din Bihor

12:15, 07.04.2024 - Un copil in varsta de 6 ani din localitatea Ciumeghiu din Bihor a ajuns la spital, sambata seara, 6 aprilie 2024, pentru ca o poarta metalica de pe un teren de fotbal a cazut peste el. Baiatul a suferit un traumatism cranian sever si este in coma.

45 de morți in Africa de Sud, dupa ce un autobuz a cazut de pe un pod, de la 50 de metri inalțime

08:26, 29.03.2024 - 45 de persoane au murit, joi, in Africa de Sud, dupa ce un autobuz a cazut de pe un pod, de la 50 de metri inalțime. Singurul supraviețuitor este un copil de opt ani care a fost dus la spital cu rani grave, relateaza The Guardian. Un copil de opt ani a fost singurul supraviețuitor […] Articolul 45 de…

Angajat de la Salubritate Sibiu, dus la spital cu traumatism cranian dupa ce a cazut de pe masina de gunoi in mers

15:05, 15.02.2024 - Un angajat de la firma de salubritate a municipiului Sibiu, cetatean strain, a cazut, joi, de pe scara exterioara a masinii de colectare a deseurilor aflata in mers, el fiind transportat cu un traumatism cranian la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta.


Ce parere ai despre aceasta stire?