Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un copil a murit după ce a căzut de la etajul patru: avea doar un an și 10 luni

Publicat:

Un copil de un an și 10 luni a cazut, vineri, de la etajul 4 al unui bloc din Oraștie, județul Hunedoara. Baiatul nu a putut fi salvat, informeaza Mediafax.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE RECENTE Serviciile secrete din susțin…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat de 71 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al unui spital din Satu Mare

11:00, 15.04.2024 - Un caz de deces la Spitalul Vechi din Satu Mare este anchetat de poliție. Un pacient s-a urcat pe geam și a cazut de la etajul al treilea. Personalul nu a intervenit, ci a sunat la 112. Totul s-a petrecut in noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 03.30. Un pacient internat in cadrul […] Source

Un copil de 4 ani, in reanimare, dupa ce a cazut de la etajul 5 al unui bloc din Dubasari: Cum s-ar fi produs nenorocirea

14:35, 10.04.2024 - Un copil de 4 ani se afla in reanimare, in stare grava, dupa ce a cazut de la etajul 5 al unui bloc de locuit din orașul Dubasari. Micuțul a fost gasit in iarba, de o femeie care a alertat ambulanța. Nenorocirea s-ar fi produs ieri, 9 aprilie, in timp ce baiețelul a fost lasat singur acasa.

Un copil a murit, dupa ce a cazut o poarta peste el, in Olt! Baiatul de trei ani nu a putut fi salvat

22:21, 09.04.2024 - O tragedie sfașietoare a lovit județul Olt, dupa ce un baiat in varsta de trei ani și-a pierdut viața in mod tragic. Incidentul cutremurator a avut loc in localitatea Marunței, unde o poarta de acces s-a prabușit peste micuț, provocandu-i rani mortale.

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Ultima ora: O fata a cazut de la etajul 8 al unui bloc din Brașov și a murit

16:06, 07.04.2024 - O fata de 15 ani a cazut, in noaptea de sambata spre duminica, de la etajul 8 al unui bloc din Brașov și a murit, informeaza Mediafax. Polițiștii spun ca adolescenta s-ar fi aruncat.Poliția Brașov a fost sesizata duminica, la ora 2.

Un copil de 7 ani a cazut de pe telescaunul din Straja. Reprezentantii Salvamont si ISU Hunedoara, de urgenta la fata locului

17:10, 26.02.2024 - Din pacate, conform autoritaților, astazi a avut loc un accident, in urma caruia un copil de 7 ani a cazut de pe telescaunul din Straja. Conform informațiilor, reprezentantii Salvamont si ISU Hunedoara au ajuns de urgenta la fata locului, preluand minorul.

Un copil de 13 ani a murit pe ternul de sport. Baiatul ar fi consumat bauturi energizante

15:00, 22.02.2024 - Un copil in varsta de 13 ani din localitatea Maieru, Bistrița Nasaud, a decedat in urma unui antrenament de fotbal efectuat pe un teren de sport din comuna, in cauza fiind deschis dosar penal pentru ucidere din culpa. Citește și: Doctorita Roncea de la Spitalul Militar Pitesti a facut istorie in pandemie:…


Ce parere ai despre aceasta stire?