Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat va trebui să spele şi să calce rufele tuturor femeilor din satul său timp de 6 luni

Publicat:

Un barbat din India a fost acuzat de tentativa de viol. Acesta a fost eliberat eliberat pe cauțiune, cu o singura condiție: sa spele si sa calce, pe cheltuiala sa, rufele tuturor femeilor din satul sau timp de sase luni, informeaza AFP. , in varsta de 20 de ani, spalator de profesie, va trebui sa cumpere detergentii si toate cele necesare spalarii si calcarii rufelor a circa 2.000 de femei din Majhor, satul sau din statul Bihar (nord-est), potrivit unei decizii a instantei emisa miercuri. , politist din districtul Madhubani, statul Bihar, a declarat pentru AFP ca…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Scoala pentru Barbați”, unde se predau cursuri de gatit și ingrijirea copilului. „Nu ar trebui sa fie doar responsabilitatea femeilor”

14:36, 20.03.2024 - In inima Bogotei, o mișcare infloritoare incearca sa redefineasca masculinitatea tradiționala și sa promoveze echitatea in familie. Orașul gazduiește un program inovator, in cadrul caruia barbații invața cum sa-și asume responsabilitatea in ingrijirea copiilor și a gospodariei.

Taylor Swift schimba preferințele femeilor din Generația Z in materie de iubiți. Cum ar trebui sa fie barbatul ideal

15:45, 03.03.2024 - Taylor Swift a ajuns sa dea tonul și in materie de... iubiți! Cantareața pare sa fi reușit sa schimbe preferințele femeilor in materie de barbați, in special a celor din Generația Z. Pe Tiktok au aparut tot mai multe videoclipuri in care tinerele argumenteaza ce iși doresc.

Ce flori sa oferi femeilor din viața ta de 1 și 8 martie. Barbații ar trebui sa știe

23:40, 28.02.2024 - Zilele de 1 și 8 martie se apropie cu pași repezi, iar barbații ar trebui sa fie foarte atenți la femeile din viețile lor. Noi iți vom spune ce flori sa oferi femeilor tale iubite in aceste zile speciale. Iata ce plante sa le daruiești de Marțișor și Ziua Internaționala a Femeii!

Cel mai inalt barbat și cea mai scunda femeie din lume, s-au intilnit la cina 

06:25, 21.02.2024 - Cel mai inalt om din lume s-a intilnit luni, in California, cu cea mai scunda persoana din lume și au luat micul dejun impreuna, la 6 ani dupa ce s-au vazut prima data la o ședința foto, in Egipt. Intre Sultan Kosen din Turcia și Jyoti Amge din India exista o diferența de inalțime de peste 1,80 metri.…

India: barbat ucis de un leu dupa ce intrase in incinta acestuia pentru a-si face un selfie

15:00, 16.02.2024 - Un barbat din sudul Indiei a fost sfasiat mortal de un leu asiatic dupa ce a sarit in incinta acestuia, au anuntat reprezentantii departamentului forestier local, informeaza site-ul publicatiei britanice The Independent, Independent.co.uk.

Selfie mortal, in India: Un barbat, sfașiat de un leu, dupa ce s-a cațarat pe un gard de 8 metri in cușca animalului pentru „poza perfeca”

09:30, 16.02.2024 - Un selfie iesit din comun i-a adus moartea unui barbat din India. In varsta de 38 de ani, omul si-a pierdut viata dupa ce a fost atacat de animalul salbatic dintr-o gradina zoo, scrie observatornews.ro .

Tratamentul care ar putea salva viețile a jumatate de milion de copii NU este prescris

09:50, 10.02.2024 - Un tratament ar putea salva anual viețile a jumatate de milion de copii, dar nu este prescris. Bolile diareice, care in țarile cu venituri ridicate nu reprezinta mai mult decat un inconvenient, sunt in schimb a doua cauza de deces la nivel mondial la copiii sub cinci ani. Un tratament ieftin, sigur…


Ce parere ai despre aceasta stire?