Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat și-a ucis soția cu o cobră, după ce nu reușise să o omoare cu o viperă. Cum a avut loc crima

Publicat:

Un barbat din India este acuzat ca și-a ucis soția folosindu-se de un șarpe cobra extrem de veninos. Asta, dupa ce mai incercase sa-i faca de petrecanie femeii cu cateva saptamani inainte, de data aceasta cu o vipera.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima ingrozitoare in Argeș! O barbat și-a ucis soția cu ciocanul de batut șnițele

12:26, 10.04.2024 - Crima șocanta in Argeș! Un barbat și-a ucis cu sange rece soția. Aceasta a murit, dupa ce a fost lovita cu ciocanul de batut șnițele. Cea care a anunțat poliția a fost chiar mama criminalului, ingrozita de ceea ce s-a intamplat.

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

Crima infioratoare in comuna Heleșteni din Iași. Un barbat l-a omorat pe partenerul fostei iubite, din gelozie

10:00, 28.02.2024 - O crima infioratoare a avut loc in localitatea ieșeana Heleșteni. Dupa ce l-a omorat pe partenerul fostei sale iubite, un barbat a recurs la un gest extrem și s-a spanzurat. Din primele informații ale anchetatorilor, se pare ca gestul a venit din cauza geloziei.

Italia: Un barbat care a incercat sa-și stranguleze soția este achitat pentru somnambulism

06:55, 23.02.2024 - Un italian care a incercat sa iși stranguleze soția a fost achitat joi pe motiv de somnambulism, dupa ce instanța a decis ca acesta nu era conștient de acțiunile sale in acel moment, relateaza presa italiana, citata de AFP. In noaptea de 4 ianuarie 2021, locuitorul in varsta de 60 de ani din Braone,…

Un barbat din Ilfov a inscenat un accident rutier ca sa-și omoare soția. Acum a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare

09:51, 22.02.2024 - Un barbat din Ilfov a fost condamndat la 22 de ani de inchisoare pentru ca și-a omorat soția dupa ce s-a izbit intenționat cu mașina de un stalp, in zona Pipera, inscenand astfel un accident rutier. Decizia nu este definitiva.


Ce parere ai despre aceasta stire?