Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat este de negăsit, de trei zile! Vasile Levardă, bătrânul de 84 de ani, a dispărut, iar soția plânge fără încetare. Dacă l-ai văzut, sună la 112!

Publicat:

Viu sau mort? O batranica de 78 de ani trece prin cel mai negru cosmar al vietii ei. Jumatatea sa, omul pe care l-a avut alaturi toata viața a disparut fara urma. In zadar l-a cautat pe strazi, prin spitale sau pe la morga. Femeia nu a reușit sa afle nimic.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

In Rusia un barbat și-a impușcat soția care dormea in cap

09:26, 22.04.2024 - Taisia Leontieva, in varsta de 40 de ani, a murit pe loc. Ea era primarița satului buriatic Tunka. RosSMI raporteaza ca, dupa crima, soțul a incercat sa se sinucida. Poliția l-a reținut, iar acesta este spitalizat.

Alerta la Salvamont: barbat disparut de șase zile, dupa ce a zis ca 'pleaca pe munte'

18:40, 20.04.2024 - Dispeceratul National Salvamont Romania cere sprijinul populatiei in cazul unei persoane care a plecat, in urma cu 6 zile, din Pitesti, spunandu-le prietenilor ca "pleaca pe munte" si nu se stie nimic despre el.

Un barbat din Aiud s-a ales cu dosar penal pentru amenințare, dupa un scandal in familie. Soția lui a sunat la 112

10:51, 17.04.2024 - Un barbat din Aiud s-a ales cu dosar penal pentru amenințare, dupa un scandal in familie. Soția lui a sunat la 112 Un barbat din Aiud s-a ales cu dosar penal pentru amenințare, dupa un scandal in familie. Soția lui a sunat la 112 și a cerut ajutor. Potrivit IPJ Alba, incidentul a fost semnalat marți,…

Un barbat a anuntat Politia ca i-a disparut sotia. Ati vazut-o?

19:00, 09.03.2024 - Sambata, 9 martie, polițiștii din cadrul Sectiei 4 Pitești au fost sesizați de catre un barbat cu privire la faptul ca soția sa, MAZILU FILOFTEIA, de 53 de ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliul sau, de pe raza municipiului Pitesti, in ziua de 6 martie, și nu a mai revenit.

Un barbat a reușit sa caștige aproape 2 milioane de dolari pentru ca și-a spionat soția

10:15, 24.02.2024 - Soțul unei angajate a companiei petroliere BP a fost acuzat de tranzacționare privilegiata de acțiuni in SUA, dupa ce și-a spionat soția și a aflat informații confidențiale despre companie, relateaza BBC.

Italia: Un barbat care a incercat sa-și stranguleze soția este achitat pentru somnambulism

06:55, 23.02.2024 - Un italian care a incercat sa iși stranguleze soția a fost achitat joi pe motiv de somnambulism, dupa ce instanța a decis ca acesta nu era conștient de acțiunile sale in acel moment, relateaza presa italiana, citata de AFP. In noaptea de 4 ianuarie 2021, locuitorul in varsta de 60 de ani din Braone,…

O femeie din Rovinari este de negasit dupa ce a plecat de acasa

11:35, 13.02.2024 - O femeie din Rovinari a disparut acum 3 zile de la domiciliu și este cautata de familie și oamenii legii. Un barbat de 58 de ani, din localitate, a anunțat ca soția sa, Birhoata Georgeta, de 41 ani, a plecat de la locuința comuna la data de 10 februarie. și nu a mai revenit. La momentul plecarii femeia…


Ce parere ai despre aceasta stire?